返回列表 回復 發帖
J版係去“九龍塘地鐵站”
lckiong 發表於 2014-4-2 02:16 PM
唔係“九龍塘地鐵站”, 係“九龍塘港鐵站”, 我在OFFICE忙了多次,草擬車站藝術表演計劃方案,忙忙到唔得閒返來....
都是九龙塘地区嗻
lhy92725 發表於 2/4/2014 02:25 PM
俾J神女友聽到就...
認真睇真啲真係又真係
唔係“九龍塘地鐵站”, 係“九龍塘港鐵站”, 我在OFFICE忙了多次,草擬車站藝術表演計劃方案,忙忙到唔得閒返來....
timmaxsing 發表於 2/4/2014 02:28 PM
咁“港鐵” 、 “地鐵”有乜分別
認真睇真啲真係又真係
鐵 、 鐵”
无分别,不过称呼吾同佐
條骨都無佐lu
现在财神版吾使理漏水问题啦?
只负责表演部分?
條骨都無佐lu
以前系新加坡叫地鐵,E+系大馬叫火車,HK就唔知
認真睇真啲真係又真係
俾J神女友聽到就...
lckiong 發表於 2014-4-2 02:29 PM
你吾比人地一起去咩
话吾定有间别墅系果度呢
條骨都無佐lu
现在财神版吾使理漏水问题啦?
只负责表演部分?
lhy92725 發表於 2014-4-2 02:35 PM
有關商場非港鐵管理,是外請管理公司管理, 另外,現在計劃車站的多餘地方用作表演之用,增加收益 ,希望週末有時間返來啦....
以前系新加坡叫地鐵,E+系大馬叫火車,HK就唔知
lckiong 發表於 2014-4-2 02:36 PM
香港现在所有铁路(包括火车同地铁)都由香港铁路公司统一管理,所以要叫港铁
條骨都無佐lu
有關商場非港鐵管理,是外請管理公司管理, 另外,現在計劃車站的多餘地方用作表演之用,增加收益 ,希望週末有時間返來啦....
timmaxsing 發表於 2014-4-2 02:46 PM
我吾系讲又一城呀,是讲九龙塘站,果日成个站都浸佐喔
條骨都無佐lu
我吾系讲又一城呀,是讲九龙塘站,果日成个站都浸佐喔
lhy92725 發表於 2014-4-2 02:52 PM
該位置屬商場管理公司範圍,由商場管理公司處理後交報告給該車站經理再跟進事件,
原来都是又一城的错,甘她就大大锅咯,港铁公司实告她啦
條骨都無佐lu
原来都是又一城的错,甘她就大大锅咯,港铁公司实告她啦
lhy92725 發表於 2014-4-2 03:09 PM
是車站及商場接駁時不良,引起去水管在大雨後去水問題,等該車站經理及管理公司報告後,再會議是否需要保留有關法律權力啦,
我要去開例會啦...貓姐再見,希望週末左右前,有時間再上來啦
又开会啊,开多D要改善下D质量同服务先得架
个天又落大水啦,好大好大啊
條骨都無佐lu