返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
你果次咪話佢參觀新加波碧桂園嘅,睇成點啊
條骨都無佐lu
要分嚟睇嘅,啲大片就梗係買bluray啦,啲爛片就是但啦
perfectman 發表於 2017-2-19 09:49 PM
爛片我連睇都費事嗮時間
條骨都無佐lu
各位會館朋友早午晚好.
掌門甘早晨啊
條骨都無佐lu
各位 晚安
型 英 帥 靚 正
電腦電視有4K,如果片源無,都系假嘅遮
lhy92725 發表於 2017-2-19 05:28 PM
貓貓突然變聰明
依家一部大牌子40吋4K電視都係HK$25xx咋!
perfectman 發表於 2017-2-19 05:41 PM
貓貓已經解釋落後國家電視台還沒有4k.
佢只係想睇AV片冇問題就滿足咗
lckiong 發表於 2017-2-19 07:10 PM
youtube has av?
有$就享受,冇$$$? 難受咯

你有$$$ 都未必有得你咁享受,片源?普遍?分享?

o係馬來,好多地方網絡都唔發達,就好似我鄉下咁,個網絡最多都係去到1~2Mbs咋,享鬼享馬咩? ...
lckiong 發表於 2017-2-19 07:16 PM
the first thing needs to be done is your tribe move into land!  It costs a lot of money to put the fiber optic network under water!

time for your whole tribe giving up the traditional living style!
現在D AV片都高清架啦
lhy92725 發表於 2017-2-19 09:08 PM
貓很清楚av
你為乜又返佐鄉下呀,系大省咪好咯
lhy92725 發表於 2017-2-19 09:09 PM
小強在部落是王帝在城市是亞四
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽