返回列表 回復 發帖
咁就叫我車妹妹
娘=媽媽
媽媽=已經生育孩子
Pedestrian_A 發表於 2014-9-14 03:30 PM
有老闆兩個字系吾同嘅
條骨都無佐lu
車車晚上好.
娘=媽媽
媽媽=已經生育孩子
Pedestrian_A 發表於 2014-9-14 03:30 PM
娘=媽媽
媽媽=已經生育孩子
已經生育孩子=媽媽
媽媽=娘

路人甲係指所有巳經生育孩子既都係老板娘?
路人甲,你又叫"車車主管"都可以架
娘=媽媽
媽媽=已經生育孩子
已經生育孩子=媽媽
媽媽=娘

pknoface 發表於 2014-9-14 10:21 PM
呢個反證幾好哦
條骨都無佐lu
我水樓差不多一周年啦,不過超級水區同我的水樓時差不多,所以到時該超級活動每位過每100帖我就追加3千萬...如此類推,最後都要問下車車主管意見,可以嗎?
THX車車主管!
我水樓差不多一周年啦,不過超級水區同我的水樓時差不多,所以到時該超級活動每位過每100帖我就追加3千萬...如此類推,最後都要問下車車主管意見,可以嗎?
THX車車主管! ...
timmaxsing 發表於 2014-9-14 10:33 PM
梗係唔可以啦. 派咁少! 貶低晒車車和你既身分地位啦!

我提議每10帖派1千萬, 超過100帖派雙倍(2億), 如此類推. 我用本掌門人格擔保車車一定贊賞你既提議! 唔信你試試,
梗係唔可以啦. 派咁少! 貶低晒車車和你既身分地位啦!

我提議每10帖派1千萬, 超過100帖派雙倍(2億), 如此類推. 我用本掌門人格擔保車車一定贊賞你既提議! 唔信你試試, ...
pknoface 發表於 2014-9-14 10:55 PM
我係專重水區主管車車,才問下她意見,唔好亂給你的意見,到時係車車開新帖,最後的事由車車主管最終決定!知道未...THX亂Up掌門!
一係叫我海妹妹, 一係叫我車車, 一係叫我老板娘, 唔好加埋一齊
blacker14tt 發表於 2014-9-14 12:32 PM
老闆娘、海妹妹、車車 凌晨好 + 早晨!!!

美麗的一天開始啦!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
娘=媽媽
媽媽=已經生育孩子
已經生育孩子=媽媽
媽媽=娘

pknoface 發表於 2014-9-14 10:21 PM
笨蛋掌門

老板娘=老板媽媽

見人say hi 問候人媽媽是不禮貌的!
我係專重水區主管車車,才問下她意見,唔好亂給你的意見,到時係車車開新帖,最後的事由車車主管最終決定!知道未...THX亂Up掌門!
timmaxsing 發表於 2014-9-15 01:20 AM
掌門多口亂給意見要扣分
車車早晨.
大家早早晨, 今日我又OT (日本係假期)
玩左差唔多1h, 開始正式做野