返回列表 回復 發帖
4 ~1 ?2 d  x# p) bwww.tvboxnow.com係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
1 {$ B" \, E8 k3 d, E  l. V不過我唔係嫌美儀老啊。www.tvboxnow.com) Z8 f6 z2 O! Q& K/ v" T) k
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
' d9 Z$ q- m( u* r& @! Ewww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb6 e4 k1 }3 s5 h7 o1 T5 U" }( g7 y
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係; j* j6 j+ v+ _# c4 w
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
% n, X% k" F; V9 U2 Hwww.tvboxnow.com. h2 h( V3 S% T# C) a8 j
www.tvboxnow.com9 F" |( U+ ~; V, T$ H- b

- M/ t9 r8 s9 |" xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲tvb now,tvbnow,bttvb8 B0 F7 `. X6 E- ~, u! R
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
8 J4 r* Z% B6 E3 P. U- f9 htvb now,tvbnow,bttvb唔.....
+ H, D8 P3 U7 z$ zwww.tvboxnow.com美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......www.tvboxnow.com( e1 t$ m$ ]7 T- [# m+ w
; x* Q/ F  |% r: K/ U
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
8 O0 c  R% ]% h3 A2939554www.tvboxnow.com4 d- @- J/ [% O" w2 r
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
0 F; i* B1 Y3 q, Y5 stvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb; Y5 e9 n# {1 F$ g; X9 d4 l
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
www.tvboxnow.com/ L- |) Z# s0 V3 q5 h* B  Y
唔.....公仔箱論壇) y9 g8 Y4 F* J7 F7 h7 {
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......3 o( w! f' |+ r# A7 i
2939556www.tvboxnow.com3 P* Q& K( V1 @; J
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
8 b2 s' O1 ]* x3 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
公仔箱論壇4 D2 b$ E# G8 q/ i
www.tvboxnow.com- ~/ ~" [' i! h% q0 d( o' Y. @+ D
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
- R- R2 l( O' l2 e公仔箱論壇
9 [) G* d; `! y8 H0 K: S哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢www.tvboxnow.com8 K! V3 q0 _/ ~0 Q, O  R' ~6 ~; u
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
www.tvboxnow.com7 b- @- P8 f/ |5 |/ p" c0 i+ |/ Q
- B0 O$ {3 j0 X9 P, x7 C
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
tvb now,tvbnow,bttvb) s" k& v' S# [6 e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ^! x0 W, k' |  f* |# \5 s
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
9 D3 ]/ c( t$ ^) _# a% Qtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
1 y7 G  _2 T- G+ a. Q
" i6 Y( X. z' i" B& `9 ^tvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:
( T- E- O' ]7 L% b4 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。www.tvboxnow.com9 [/ u, S* h* F( O9 P( H6 m& Z9 K
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

4 M5 M7 @) ~. v1 W3 A  e
( S# M$ @! ^9 ?4 I  Y/ h4 C' N9 v
; e1 O5 C: Q3 R" _$ V) Y公仔箱論壇 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
tvb now,tvbnow,bttvb& T/ |; r( [; U' J& ~/ x9 o% R

1 l2 E. f4 R8 x+ X6 E* pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:
1 V3 P9 w9 |5 G- Y; D公仔箱論壇釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
8 k  y0 _: N9 E* eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...公仔箱論壇7 k2 _' M5 l& H, j
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& m4 V5 M. @4 [& A
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
公仔箱論壇* e4 M5 K) Y2 l) Y; P+ b
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  n8 l' @2 X4 [0 n8 h7 g: l* f0 O
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"公仔箱論壇5 k2 U: |% x! A- q! Z  b
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
& J8 J' A; M. }- _# m0 N9 Zwww.tvboxnow.com個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
- t8 z0 ?+ g+ i1 t! @公仔箱論壇
( V1 I8 h$ k( H4 {& VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! U$ F4 ]; H9 P7 f$ M7 B+ O
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢1 ?5 T* j0 K7 k
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
: _# ]+ ~5 N3 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我預設嗰個反而唔係呀..
tvb now,tvbnow,bttvb6 H5 ]8 S3 F) ^8 |+ _+ T8 v

" q6 R5 Q, J3 F) b1 a咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
$ q1 s+ U, ]8 Y$ t# I% A, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
8 l! n. T( S* t. T/ Y+ L8 e啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 b5 P4 c2 h/ v( e

2 x! |: A7 q/ B& W! j7 g補充茅山聖物紅肚兜www.tvboxnow.com. Y$ v; R; q6 @( w

. K4 T- S, R6 l* d; e* c8 V( {" Xwww.tvboxnow.com
2940533TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ?- D; ~- k/ I, c9 O4 K% Q; l0 r: T

5 W: i" O0 o9 B9 i( q: o) wtvb now,tvbnow,bttvb
4 Q/ j4 b  K6 p  ]5 g" |tvb now,tvbnow,bttvb 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% }. h" @. V/ [$ r# H0 J% K
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
; ~+ F7 V# X. z% @哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。www.tvboxnow.com' l# G$ S. {- D  u  x$ o8 V$ B
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
www.tvboxnow.com: m( X+ p- q1 p4 L4 W
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。公仔箱論壇; w" Q! ^  h/ B
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
9 r' q8 V* o, ]& J$ ]& Q) ]www.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
www.tvboxnow.com) B( w0 l% A: ]* P& B6 T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! o* x2 Q, X- m$ O. t6 E  Q1 G
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
; Y% j6 N; C9 A5 b" g4 ]# o7 G公仔箱論壇
0 ^3 i" {, H; a5 w" lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐的背面
. q- ~) T0 e& A- p5 c% J5 ~2 x! {公仔箱論壇