返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... 公仔箱論壇* i1 ^  }2 W# |
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
& t; n* H# Z; c; H0 g5 @3 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
4 L8 Z2 P/ P( r( i: r# N3 o: p) U5 X公仔箱論壇 " r2 \- ?. m6 |9 n* D$ b
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
  H0 }4 S- B, B公仔箱論壇) r0 Z0 ?  g9 G
唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......: `  r% n% O; O7 t: r% Y* U. C
, P, s: ], b6 t4 S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
3 g) J$ }- ?3 fkkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
公仔箱論壇7 y; h0 f: v% v, {( @$ A
係呀,好耐冇見「潘翁」啦。
5 i# @* b; q8 b7 O  V  s8 F- Z5 B' D/ c0 g% q. F
《大地恩情之古都驚雷》飾容亨tvb now,tvbnow,bttvb4 C& ^. G1 }) z
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...
/ ?# g& c. T" X$ v2 y( w+ drosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
& @  ^8 t. I( A* cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 S: E# v3 Y* \5 i
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ]2 S. S) Q( _/ {2 ?' ?, T
清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
" O# \$ n+ ]3 u3 M4 c" E公仔箱論壇慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。
$ P0 j, Q( i4 {) e! \" ptvb now,tvbnow,bttvb1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ L% r& N+ ^8 T+ `  M% c
演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯" f% a, i0 o% y) A1 M% b3 `
演技真係好好www.tvboxnow.com5 k  x, C. j: W* q4 p/ G1 J: v
yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
% s# f8 h' l7 ~
  a( U, o8 C/ U9 a4 u& gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
% _0 D- q# i' c8 I( I3 t+ nwww.tvboxnow.com公仔箱論壇0 E. L: g+ \/ w! Z
熟女嘉欣: B2 a$ W9 T! i" O( j2 o
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
" B: Y# t5 N1 [tvb now,tvbnow,bttvb哈哈......咁快就「熟咗」。
8 N4 T, U% P' P. N8 c8 n4 C  W* Q. j公仔箱論壇不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。公仔箱論壇3 u; |' `1 \$ V# b, o$ k1 ^# X
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 |7 _  {# ^* t/ X& J1 x
tvb now,tvbnow,bttvb9 u- G) @3 ]0 h8 l5 a! }
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 03:51 PM 編輯 公仔箱論壇4 Y: p4 [% H) |) L: I, P

, @& U( y. f* v6 D& h8 R公仔箱論壇
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
$ K8 I5 A# O, I2 utvb now,tvbnow,bttvb
( x0 |# W0 k6 H. k( \7 C公仔箱論壇順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...# A8 s( e7 S- J& j
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
& ~+ z0 ?3 g' S! O+ j* ^9 [" ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔! 好詳細嘅人格分析啊。
% M2 J" l9 c' Z/ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇2 e( Q; ^8 S! F" I" }7 S' \
其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! v- H$ F9 g: h4 k1 A& i
其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
) O# x# c4 u& o  K6 ?4 m公仔箱論壇
1 e, T& Q( T& R0 D7 M; Y公仔箱論壇順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
3 j& \* m! _( s0 u1 d( m0 o# Gwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
3 W/ C6 t6 J  d* F3 Zwww.tvboxnow.com咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
1 G8 a) B, V  C, g" dwww.tvboxnow.com的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。www.tvboxnow.com. y1 d# R+ H$ Z6 e

% Z" I& R+ B) P! gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!