返回列表 回復 發帖
車車 早晨
型 英 帥 靚 正
車車早安
大家早早晨, 眼訓的一天又開始啦
CAR CAR你好
車車 早晨!! 新一周快樂!!!
CAR CAR你好
timmaxsing 發表於 2014-9-22 08:55 AM
你幾日冇出現
回車車主管我的想法,到時超級衝帖活動每人每位每吹1百帖,我就加追每100帖就加送2千萬,多吹多送...如此類推...
例:111吹了236帖就可得4千萬TVB,
你幾日冇出現
blacker14tt 發表於 2014-9-22 09:02 AM
無法啦,近期公司好多事情處理,已有10天無放假休息啦每天都係只有不到半小時上來處理帖子,今天終於可以蛇下啦
車車早晨.
大家早早晨, 眼訓的一天又開始啦
blacker14tt 發表於 2014-9-22 08:28 AM
上黎吹水包保唔眼訓.
你幾日冇出現
blacker14tt 發表於 2014-9-22 09:02 AM
任何人都可以怪責, J神可以例外. 佢太多女要服侍啦. 唔怪得佢既.
回車車主管我的想法,到時超級衝帖活動每人每位每吹1百帖,我就加追每100帖就加送2千萬,多吹多送...如此類推...
例:111吹了236帖就可得4千萬TVB, ...
timmaxsing 發表於 2014-9-22 09:03 AM
財神即係財神, 我諗車車都唔會反對既, 就咁話啦. 武當起背後精神上撐你!
無法啦,近期公司好多事情處理,已有10天無放假休息啦每天都係只有不到半小時上來處理帖子,今天終於可以蛇下啦
timmaxsing 發表於 2014-9-22 09:09 AM
你唔夠我多, 我連續返工13日
例:111吹了236帖就可得4千萬TVB, ...
timmaxsing 發表於 2014-9-22 09:03 AM
而家大腦停止運作, 回復運作後再嚟
上黎吹水包保唔眼訓.
pknoface 發表於 2014-9-22 09:34 AM
大把野做