返回列表 回復 發帖
grace & 掌門早晨
blacker14tt 發表於 2015-7-31 09:42 AM
都就黎瞓咯. 除非老板整返杯咖啡黎提下神咁就真係早晨啦.
如果搞"水區衝帖活動", 有冇人想參與???
覺得今次set幾多帖好??

之前嘅:
[活動] 水區衝3000帖計劃 [已結束]
衝3000帖計劃活動之領獎帖 (總獎金: TVB$1,170,041,718) ...
blacker14tt 發表於 2015-7-31 10:09 AM
3000 帖。。。 冇乜信心啊 ,我享Grace 姐果邊既助興活動都得 827 帖啊。。。  
都就黎瞓咯. 除非老板整返杯咖啡黎提下神咁就真係早晨啦.
pknoface 發表於 2015-7-31 10:14 AM
呢度係酒館
3000 帖。。。 冇乜信心啊 ,我享Grace 姐果邊既助興活動都得 827 帖啊。。。  
satoshi23 發表於 2015-7-31 10:19 AM
水區紀錄好輝煌, 3000帖係24h入邊嘅紀錄
不過如果人人都踴躍參與起碼300帖, 其實10個人就可以達成目標
而家唔係驚吹唔夠水, 而係驚冇人要玩
大家早早早~~
不過如果人人都踴躍參與起碼300帖, 其實10個人就可以達成目標
而家唔係驚吹唔夠水, 而係驚冇人要玩 ...
blacker14tt 發表於 2015-7-31 10:24 AM
咁就要夾啱時間大家得閒這個難度幾高
股東早早早
一樣會搞個投票比大家揀時間
blacker14tt 發表於 2015-7-31 10:24 AM
唔會冇人玩既,係要岩唔岩時間嘛
大家早早早~~
ricky867 發表於 2015-7-31 10:38 AM
股東早晨!
satoshi23 發表於 2015-7-31 10:19 AM
升CUP咗实力要加强
升CUP咗实力要加强
yxx01 發表於 2015-7-31 11:00 AM
升唔升級我既實力係咁多,冇羊叔叔你咁勁, 用一兩日?就升到第五名啦   

唔同我啊,我由活動開始果日就享果度啊
人多先容易,人少就要時間夠,所以我覺得幾難下
條骨都無佐lu
咦,果时鹅某参与噶
升唔升級我既實力係咁多,冇羊叔叔你咁勁, 用一兩日?就升到第五名啦   

唔同我啊,我由活動開始果日就享果度啊 ...
satoshi23 發表於 2015-7-31 11:05 AM
你多鹅500啊  
升CUP咗实力要加强
yxx01 發表於 2015-7-31 11:00 AM

唔同我啊,我由活動開始果日就享果度啊
satoshi23 發表於 31/7/2015 11:05 AM
妳都咁快升cup男爵咗
認真睇真啲真係又真係