返回列表 回復 發帖
車車早晨.
車車  早晨   
車車下午好!
日本嘅浴室基本冇窗, 但都有抽風機
我屋企除左熱水係用煤氣之外, 其他都係行電嘅
不過只要一停電, 我係連熱水都冇得用, 因為熱水開關係咁:

之前311 ...
blacker14tt 發表於 2015-9-30 08:54 AM
worry about you...  remember to turn on the fan every time you
老闆娘下午好
車車你屋企嘅熱水煤氣爐放係邊度?室內煤氣爐有D危險
車車  晚上好   
Anonymous 發表於 2015-9-30 10:56 PM
你家煤氣熱水煤放室外?
車車早晨!
大家早晨
worry about you...  remember to turn on the fan every time you
Pedestrian_A 發表於 2015-9-30 03:14 PM
我屋企浴室 & 廁所都有各一個抽風機, 24/7都on, 因為我都唔知道果開關係邊度, 所以從來冇閂過
Anonymous 發表於 2015-9-30 10:56 PM
煤氣總開關係屋企出邊, D熱水係邊度煮我就唔知道, 極有可能係同煤氣總開關 lung 埋一齊, 我冇研究過
上次311大地震太犀利, 煤氣總開關自動 off, 我仲要天寒地凍出門口去開返果開關

PS: 日本浴室設計世界聞名, 基本唔會發生室內浴室煤氣中毒事件
唔會發生室內浴室煤氣中毒车车巧
靚 車車 好
煤氣總開關係屋企出邊, D熱水係邊度煮我就唔知道, 極有可能係同煤氣總開關 lung 埋一齊, 我冇研究過
上次311大地震太犀利, 煤氣總開關自動 off, 我仲要天寒地凍出門口去開返果開關

PS: PS: 日本浴室設計世界聞名, 基本唔會發生室內浴室煤氣中毒事件
blacker14tt 發表於 2015-10-1 10:10 AM
咁都可以諗下去日本沖涼