返回列表 回復 發帖
河豚解體show,唔好爆哂D毒汁出來呀,唔係就浪費啦
河豚解體show,唔好爆哂D毒汁出來呀,唔係就浪費啦& Q% F) y+ s- c& n  \4 ~  J) K
timmaxsing 發表於 2014-3-13 11:09 AM
6 K1 _; S% a3 T2 @: T. ?0 r% z% m唔知電視機睇到嗰條河豚係流定堅嘅呢?
) j+ P2 Z9 H- [, G7 m, pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。流出嚟嗰啲毒素可以用來比慕雪服用來假死囉。(我唔知呀,睇美劇成日都話,啲主角可以服用適量嘅河豚毒素扮停止呼吸假死家嘛?唔係咩?)
河豚又稱河魨《丹徒縣志》稱:「子與眼人知去之。血藏脂內,脂至肥美,有西施乳之稱,食者必不肯棄。苟治不法,則危矣。」清代名醫王士雄稱:「其肝、子與血尤毒。或云去此三物,洗之極凈,食之無害。」
3 M8 L5 e1 d) p* A公仔箱論壇在日本料理中是為傳統佳餚。只有特許的餐店方可製作及出售河豚料理。受過訓練及領有牌照的料理師傅會小心翼翼地切除河豚的盲腸,以減少毒素含量。但是有可能被誤認或錯誤標籤,尤其是冰鮮魚和其製品,劇中就真是小朋友玩主飯仔啦。
目前禾體到20集,幾好體,同埋米小魚角色幾好啊,希望遲下可以上位啦,禾體好區個
目前禾體到20集,幾好體,同埋米小魚角色幾好啊,希望遲下可以上位啦,禾體好區個
% e3 O/ u5 Y# V- k$ ^% D% kb1991 發表於 2014-3-13 01:18 PM
www.tvboxnow.com4 C; I4 K1 A2 z  ^

% v6 P- D- \" Z' ~" A# p7 Lwww.tvboxnow.com係呀, 米小魚做得勁好笑 --> 高天寶要出差服侍年妃, 兩人分別時, 佢個樣勁爆笑呀!
% P- D2 ~( q8 v! otvb now,tvbnow,bttvb我收到,但驚改唔到。
+ y3 K' \% D) C% [% S0 W$ t- Z. @+ ^leekwoklam 發表於 2014-3-13 11:08 AM
, V! C& x1 D7 m1 q9 z  [" Q7 z. {" Btvb now,tvbnow,bttvb
  J/ N. F. _- Q6 o- {/ h8 W: _tvb now,tvbnow,bttvb奸爸爹!
公仔箱論壇6 `' i1 e0 @4 B( P7 g0 p
唔知電視機睇到嗰條河豚係流定堅嘅呢?www.tvboxnow.com' `9 `" _  h# C; O2 y; l
流出嚟嗰啲毒素可以用來比慕雪服用來假死囉。(我唔知呀,睇美劇成日都話,啲主角可以服用適量嘅河豚毒素扮停止呼吸假死家嘛?唔係咩?) ...3 K# O+ O+ _8 R* s" {
leekwoklam 發表於 2014-3-13 11:20 AM
公仔箱論壇8 n1 T3 \* w8 ~
0 [+ a" U2 M' B9 O
假死?? 我就係唔明, 女主角點解會死, 咁即係唔係女主角喇, 米小魚先至係女主角似啲喎!
大文細佬,你要改什麼?
這集河豚解體show令我又想起一套日劇:超級特派員,大前春子於第三集三十公斤吞拿魚解體SHOW好睇好多啦,真是精彩。其後尾集還考了河豚料理師,真是不能不服呀!
這集河豚解體show令我又想起一套日劇:超級特派員,大前春子於第三集三十公斤吞拿魚解體SHOW好睇好多啦,真是精彩。其後尾集還考了河豚料理師,真是不能不服呀! ...
0 i+ ?4 L7 U( q0 X# G  btimmaxsing 發表於 2014-3-14 02:36 AM
公仔箱論壇7 C1 y& K$ G0 A' B; P: {" y, L
對,一啲都無錯,超級特派員及職場之神比到少少靈感。
& |# O! q% k8 m0 V0 uwww.tvboxnow.com; E3 X8 N4 j" I! O
假死?? 我就係唔明, 女主角點解會死, 咁即係唔係女主角喇, 米小魚先至係女主角似啲喎!% F$ O5 y! m8 y7 }3 a, Q3 M
大文細佬 發表於 2014-3-14 12:24 AM
3 M3 z4 N0 d, \- P" Q0 Y! e
但係慕雪唔死都無用,夾喺兩個男人之間咁鬼麻煩,為八阿哥做咁多野連勤工獎都無得出,比著係我就........
大文細佬,你要改什麼?
- L- p; O- ?$ C  ^9 k公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-3-14 12:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 R$ \4 ]; E$ \; P0 {9 q& O4 Q

% i  H$ d- n% \" q. a! _# c5 z! ]3 h係leekwoklam要改呀, 佢唔要做笨人出手嗰隻呀, 佢要出口唔出手!.. 咁我咪比個奸爸爹佢囉!
www.tvboxnow.com! t9 W4 x* [" o# i$ c/ c5 j2 a2 N
但係慕雪唔死都無用,夾喺兩個男人之間咁鬼麻煩,為八阿哥做咁多野連勤工獎都無得出,比著係我就........
- v) v! h3 ~( i9 N- o& T- htvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-14 04:30 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# O+ i! P# X7 p7 N7 |  O" ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ j. @) G' K5 b$ ?8 R. w0 d9 g7 h
比你就點啫? 呢個女子根本就like八阿哥, 比我係皇帝就飛佢喇, 人又唔靚, 本身個女子又想一拖二.
; g5 y& U: V, r- Ttvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb3 u6 |8 E& L9 j3 ~
3 v! y. E; `+ k  P; Z  ^公仔箱論壇
7 q6 i3 H% @* x. k/ h係leekwoklam要改呀, 佢唔要做笨人出手嗰隻呀, 佢要出口唔出手!.. 咁我咪比個奸爸爹佢囉!
2 \9 U" ~5 a/ d& q' G1 {大文細佬 發表於 2014-3-15 01:44 AM
  u/ a6 G5 s2 h8 kwww.tvboxnow.com多謝你個奸爸爹呀細佬。
9 E( J0 m  G% y/ p: S2 v; D. BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲有好多謝你喺本帖傾傾講講咗咁多個星期啊,無咗你參與绝對無咁好玩,希望你繼續支持,喺「《叛逃》聊天室」 再見吖,十萬個讚。  
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-3-15 03:16 PM 編輯 公仔箱論壇) j/ I! Y1 c6 B4 W. B3 k
www.tvboxnow.com( U' V2 a# z, L8 `
tvb now,tvbnow,bttvb1 C5 N4 V& ]3 C+ |8 W" q
* h2 W; j& I$ S
比你就點啫? 呢個女子根本就like八阿哥, 比我係皇帝就飛佢喇, 人又唔靚, 本身個女子又想一拖二.' G9 n7 v% Z+ M5 C0 L1 o  ]
大文細佬 發表於 2014-3-15 01:47 AM
.tvb now,tvbnow,bttvb1 @5 K' b, a  Y$ Q6 b: V3 Z. o! j/ J
公仔箱論壇- l7 Q1 u* a9 `
我係慕雪嘅話呢,我或者做一朶出牆紅杏(講笑啫),玩番八阿哥轉頭,最後當然繼續做皇上個秘密情人,但無論如何點都唔會繼續“藕”喺宮中架嘞........