返回列表 回復 發帖
- ~- E) }8 v9 `# utvb now,tvbnow,bttvb咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
" G7 r. [" o5 N' O0 R# A  H! u6 }公仔箱論壇的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
( V$ k, S( A& ~. r( d- R& f- }) Ftvb now,tvbnow,bttvb29420042942006公仔箱論壇) p8 k3 _3 j' l8 P" z" \, e% h5 M
2942005tvb now,tvbnow,bttvb! E: \% h% _: p! n' P- K$ m1 r  P
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
www.tvboxnow.com2 e  C5 j0 a6 q
www.tvboxnow.com) t0 A  k5 R1 k$ P  I+ z8 y9 m" y
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
$ q1 t$ r0 j1 @5 o; Ywww.tvboxnow.compknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
( h- X2 P5 U: n1 ~: b; n' W( W係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
0 s6 m% F- ^. ?8 U5 {3 }tvb now,tvbnow,bttvb認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...tvb now,tvbnow,bttvb* K+ i2 R+ ]% Z3 F
最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
' A* ?7 c% p8 T0 a1 S5 N' d- v認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...
  p8 ~3 B/ E* R) m- |* r+ {公仔箱論壇最後期待這套勵志 ...www.tvboxnow.com, x! j/ y0 ~( W9 g; k$ K7 A0 H- D: i
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
www.tvboxnow.com  D1 e3 l+ ]  d) x( k. v4 Q
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
+ R, F; x, w! K& A% I7 U公仔箱論壇係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。) E3 D5 q. v6 {2 p5 r, G* T
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
4 A7 |8 k! f  X7 |
* q; D8 _7 y, i4 ^3 @/ p
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。
: @9 P( W; B, o* R2 Q9 K- X: [公仔箱論壇
$ p2 Z+ ?. m8 i( c! {  p! l  a1 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。
6 G  L; [6 O# i- o& mwww.tvboxnow.com
/ H5 ~3 ?3 T) f9 v. H. Y( @公仔箱論壇看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

公仔箱論壇; U( X4 ~4 \; Z0 s7 ]6 P! K

" A, Y8 @3 z8 ^4 mtvb now,tvbnow,bttvb因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...
$ l$ c) [7 P- k. M  {3 Vtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ O% U; N. ~# u0 ]9 U: J
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
  i" E# t2 D0 G. X5 vtvb now,tvbnow,bttvb想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
6 c/ z  w, Q. o, \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
www.tvboxnow.com! }* |- \9 h" m) X, J
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
; O* y- w- O2 s) P" b* m9 T! m; y公仔箱論壇除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
tvb now,tvbnow,bttvb; H5 F# l$ Z0 }, S" k
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。www.tvboxnow.com/ ~  {- o5 F1 z/ z
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?www.tvboxnow.com4 F. x9 R3 V' a
www.tvboxnow.com4 o' D3 `* ^  a& }2 U
! J! V/ s& X- n& @) e) [5 l
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
www.tvboxnow.com/ n+ Q6 F( @% w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ~" d  O# h$ e* H
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
7 p2 p8 ?- J. v5 ]2 z公仔箱論壇除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
% r3 L+ j! {8 G6 G& Xtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 u$ X! k9 T/ V6 R: r$ a, u+ D7 I
公仔箱論壇/ e7 D% O. m) Y/ ?  u, R, t
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
! @3 _& X  V# T; Z/ G除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無www.tvboxnow.com% Z9 c$ g2 r6 ?/ }! A6 y! q
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ y  L( |5 f. e; @/ H  h, Q: X% k
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。
* s4 ?; C/ z1 P( M, d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件