返回列表 回復 發帖
猫好穷呀,又要落一转香港帮人罗野啦
lhy92725 發表於 2016-10-13 11:18 AM
走一轉水貨好過返工
你請我坐?
話時話, 我地排隊買船飛時有人過嚟問要唔要佢手上嘅飛
原因係佢買到嘅船飛時間太遲, 佢改搭直升機
blacker14tt 發表於 2016-10-12 08:31 AM
車車請上座
猫好穷呀,又要落一转香港帮人罗野啦
lhy92725 發表於 2016-10-13 11:18 AM
帮人罗野=他們支付費用
走一轉水貨好過返工
mnb1123 發表於 2016-10-13 01:03 PM
iphone
帮人罗野=他們支付費用
Pedestrian_A 發表於 2016-10-13 02:16 PM
他们支付车费遮,我自己去到要食饭,行下街就随时买野架啦
條骨都無佐lu
晚上好 車車
多做運動身體好
他们支付车费遮,我自己去到要食饭,行下街就随时买野架啦
lhy92725 發表於 2016-10-13 06:02 PM
廣州食饭要$,香港食饭要$有區別?
貓香港买野正常!
車早
車車 早安!
广州食饭15蚊有交易,香港唔得嘅
條骨都無佐lu
广州食饭15蚊有交易,香港唔得嘅
lhy92725 發表於 2016-10-14 01:16 PM
去深水埗買$ 20個飯盒
以這種方式想你在hk可以吃广州沒有的東西. 花更多的錢是值得的!
话时话,深水埗我又真系未去过哦
條骨都無佐lu
人地果D系风水布局黎架
lhy92725 發表於 2016-10-12 11:27 AM
只要我係賭場度見到D難以解釋嘅布局, 我都會話, 風水
一定系风水,佢地有专门嘅御用风水师架
條骨都無佐lu
净系今日?我以为日日都系嘅哦
lhy92725 發表於 2016-10-12 11:28 AM
因為上個週末我行程好操勞, 所以返嚟後身體一直要求要休息

第一日: 前晚10點幾就入機場, 半夜1點上機, 凌晨4點半到
      因為酒店係定澳門嘅, 所以係HK我地冇地方落腳休息
      行程一直滿到夜晚食完飯再過澳門, 到左酒店先有得休息
第二日: 行程最輕鬆嘅一日
第三日: 上半日都還好, 下半日就因為過HK嘅船飛問題, 搞到我計劃大亂
      4點幾到碼頭, 買到嘅船飛係7點9嘅, 好彩買飛時就可以check in行李, 唔駛帶住行李周圍去
      而飛機係夜晚11點半, 到日本係第二朝嘅4點半, 返到屋企沖完涼就直接返工
      回程係機度幾乎冇咩點訓, 所以勁攰