返回列表 回復 發帖
各位家族師兄/師姐
早晨呀
我剛剛琴晚入黎家族
請多多指教
good morning everyone
等待一个人的人
死火啦
剛剛唔小心將存入家族銀行$700,000按錯左最左手邊贈送
咁依家點升好呢?
你系左边打埋数字同人命咩,某的话仲系度~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
你系左边打埋数字同人命咩,某的话仲系度~~
kay199143 發表於 2009-6-11 10:54 AM
我係存入"放入家族"果欄, 冇名打架啵....?
我係存入"放入家族"果欄, 冇名打架啵....?
leungmoon337 發表於 2009-6-11 11:04 AM
leungmoon337 寵物幣 1000000 2009-06-11 12:47:00

已经给回你了。有多的就给你,继续加油
等待一个人的人
已經收到"族長"一百萬寵幣
萬分感激
哇塞,主人,您好厲害啊,我已經260級了,可以進行第 1 次轉生了!!吼!吼!                                                     多少lv轉生好                    家族成员须在此留帖注名从几转升到几转。奖赏会在之后献上。
0轉升一轉
哇塞,主人,您好厲害啊,我已經260級了,可以進行第 1 次轉生了!!吼!吼!                                                     多少lv轉生好                    家族成员须在此留帖注名从几转升到几转。奖赏会 ...
wzk523 發表於 2009-6-11 01:47 PM
明白
咁我要再努力D先得啦
剛剛午飯收到"族長"比寵幣我升隻寵由4轉400級到依[img]http://www.tvboxnow.com/[/img] 家
leungmoon337 寵物幣 1000000 2009-06-11 12:47:00

已经给回你了。有多的就给你,继续加油
00-00-00 發表於 2009-6-11 12:52 PM
已經收到, 多謝哂"族長"
終於都學識點存錢入家族銀行, 之前次次比"系統"扣 1% 都好肉痛
依家隻寵基本上係唔帶錢錢打怪, 每次儲到千零蚊就會快快手存左入銀行~~呵呵
打怪升级奖赏 從0轉升1轉
寵物名字:好色仙人
寵物級別:1轉76級
wzk523 錢錢錢 很貪錢
打怪升级奖赏 從0轉升1轉
寵物名字:好色仙人
寵物級別:1轉76級
wzk523 錢錢錢 很貪錢
wzk523 發表於 2009-6-11 06:03 PM
你想要几钱,tvb/pet币~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
原來打怪都幾難儲寵幣
我5轉1級升到依家5轉436級都係儲得果2萬幾....
無左家族同各位師兄幫忙真係...唔知點升
原來打怪都幾難儲寵幣
我5轉1級升到依家5轉436級都係儲得果2萬幾....
無左家族同各位師兄幫忙真係...唔知點升

leungmoon337 發表於 2009-6-11 18:15
leungmoon337寵物幣5000002009-06-11 19:09:17

support you.work hard level up
我雖然窮,但很快樂