返回列表 回復 發帖
搶帖發問小遊戲:

JzAHI0a74UU

今天問題是:

1.該影片中"發誓"曲是什麼電視劇的主題曲呢?

2.在影片中誰人掉落水中呢?
(第2題問題要說出該演員真實名字)

3.在影片中男女演員有邊幾位參演呢?
(第3題問題 ...
timmaxsing 發表於 2013-10-24 09:07 AM
唔係嘛J神 咁大手筆?你贏咗好多定喇 仲有D時間,我都搵返一二注本錢先
局部區域潛水中...
言公子,呢度好多问题都好容易揾钱架
條骨都無佐lu
言公子今晚早喔
lhy92725 發表於 2013-10-24 09:50 PM
貓姐妳又夠唔係啦,明知我咁窮,都唔話過我知呢度有金執
局部區域潛水中...
lhy92725 發表於 2013-10-24 10:50 PM
趕時間
局部區域潛水中...
注意:本會館衝擊1000帖,凡在1001帖至1060帖都小利是一封,

有關該衝擊利是一封會在下周一才發放。
timmaxsing 發表於 2013-10-24 09:21 AM
呢個又錯過咗
局部區域潛水中...
J神
我已pm你了
局部區域潛水中...
貓姐妳又夠唔係啦,明知我咁窮,都唔話過我知呢度有金執
金石良 發表於 2013-10-24 10:50 PM
你甘忙,又要做私人野,又要开档,边得闲黎呢度打趸揾散纸喔
條骨都無佐lu

大家晚安

昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
J神兄早晨.
J 神有沒有用真錢賭波?  
HENRY_168 發表於 2013-10-24 05:42 PM
有,每星期少少地2、3百蚊H.K喎,係這裡虛疑足球要先大注碼
lhy92725 發表於 2013-10-24 10:50 PM
不過D問題你都要時間及精神去上網找,你找到是你本是,重要是...這裡吹得開心或拿獎金拿得開心,就我開這會館的目的
公务员吾可以赌波吧
lhy92725 發表於 2013-10-24 05:47 PM
1.是可以賭博,但必須非工作時間外
2.我在幾年前處理過一個CASE,有個剛55,還有幾天就退休中層職員,公司叫他放大假,其更因賭博問題宜去自殺...等其他就不說,唔好問,但最後公司都無批筆退休金,退休金都無,何必呢
3.我覺得是小賭有益心身,大賭亂性變大獲,會工都無
4.這裡虛疑足球除外
陸續會繼續升上去
lckiong 發表於 2013-10-24 05:41 PM
看情況,睇定D先
J神咁有米,借d黎俾我賺利息啦
tvbkk123 發表於 2013-10-24 10:21 PM
借就不會借呀,是你個屋企說,多來玩遊戲拿下獎金呀
J神早晨