返回列表 回復 發帖

[收視預測有獎活動] MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局~得獎名單

[收視預測] 正確收視: 大韓民國 12.5% 首爾 14.2%
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是12.6%
lhy92725 發表於 2014-10-17 11:46 AM
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是12.1%
gracechanstuart 發表於 2014-10-17 05:54 PM
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是 13.5%
kinchow2 發表於 2014-10-17 06:45 PM
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是 12.8%
nanakokatsu 發表於 2014-10-17 11:40 PM
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是11.8%
jaytan3983 發表於 2014-10-18 06:50 AM
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是 13.6%
ccw-james 發表於 2014-10-18 05:13 PM
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是 11.8%
pknoface 發表於 2014-10-18 08:21 PM
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是13.2%
巧開來 發表於 2014-10-19 12:22 PM
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是12.5%
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 02:07 PM
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是10.3%
BeiDouChef 發表於 2014-10-21 10:45 AM
預測MBC月火劇《巡夜人日誌》大結局收視率是12.1%
HENRY_168 發表於 2014-10-21 05:30 PM
一人估中正確收視答案 獨得TVB 4,000,000
一位接近
答案 將獲得TVB2,000,000 ~ 多謝大家參與&支持
Pedestrian_A2 秒前TVB 4000000 元
積分轉出
lhy9272516 秒前TVB 2000000 元
積分轉出
恭喜您命中暗樓 #11199

將獲得機會抽獎 KEN揀27號

http://www.tvboxnow.com/attachments/day_1 ...
BeiDouChef 發表於 2014-10-22 10:51 AM
多謝晒大廚既奬金.
我是中意貓,尤其我細個養過只同我同年出世的貓
不過其實凡是毛毛的動物我都中意嘅,大大只狗好好攬架
lhy92725 發表於 2014-10-22 10:10 AM
鐘意貓既人通常唔鐘意狗!睇黎你例外!!
哇,亂估都甘接近哦
條骨都無佐lu
因為狗仔貓仔即使發脾氣都同人類唔同,容易包容好多
lhy92725 發表於 2014-10-22 10:17 AM
其實未必係包容,可能係無計!!!
唔難聽,好enjoy嘅,比起照顧一個人黎講,大部人寧願照顧只狗仔貓仔
lhy92725 發表於 2014-10-22 10:19 AM
做狗奴才喔! 種無難聽??!
還以為拿不到11點
老細最近運氣都好好哦
lhy92725 發表於 2014-10-22 10:29 AM
貓貓講錯野! 大廚不嬲眼光都咁好!!
今期收視預測有人中
BeiDouChef 發表於 2014-10-22 11:25 AM
哇!真唔真呀??
貓貓講錯野! 大廚不嬲眼光都咁好!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-22 11:37 AM
之前NBA季前賽輸了好多冷門賽
哇,亂估都甘接近哦
lhy92725 發表於 2014-10-22 11:30 AM
我亂估就唔中!!!
之前NBA季前賽輸了好多冷門賽
BeiDouChef 發表於 2014-10-22 11:39 AM
都話係冷門啦!唔中係 應該嘎!!
大廚早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
鐘意貓既人通常唔鐘意狗!睇黎你例外!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-22 11:30 AM
有D甘嘅樹,無研究過哦
我只系覺得有毛毛的動物可愛咋
條骨都無佐lu
大廚早晨
tvbkk123 發表於 2014-10-22 11:46 AM
KK 早晨呀!!!