返回列表 回復 發帖
: k7 D1 v+ `/ z9 h+ ?4 C/ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。维基百科TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 d3 N: y6 X& }4 Z
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...
) B$ \* s9 d5 F7 D% \, xPedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 \7 \' k* i4 _1 j/ n
唔該晒!
* V1 ?8 X! u1 c  l% x6 J
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?% C0 R1 K& R& I2 U4 |" W; K% d! N
! a2 D# k7 @' o0 \9 C# G# j/ Y" J) v公仔箱論壇29442350 _3 Y9 p4 z2 w) s  W4 G' D
我再補充少少吖。
2 n0 Z1 m/ r: o1 E5 h4 A公仔箱論壇香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...
! u/ k0 V0 Z- X% P5 Etvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
1 n: K4 p1 B8 p! F4 |; |; ~& |

5 Q3 U6 B, C& w$ e' ?( [/ K2 ]- twww.tvboxnow.com即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
/ B1 L( ^8 Z  a, T1 {/ h

! |/ H# v# u! K. b即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
1 C: ^$ K* x8 ?大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
5 a" k8 }" Y' e$ }  b; d& q* [4 ?
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛/ r% S" }8 x- T' `
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
aftea
, B1 H% d& O, \* y5 r" C; F* h& D$ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- l1 F+ G  e1 I* Q8 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

+ V% m6 U9 R( _www.tvboxnow.com
) D/ x. A7 h( c  a* W/ O. T# ~' `www.tvboxnow.com即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...www.tvboxnow.com! x# y+ }9 P% U* i; x' o
& p" c* ^8 e/ I/ R4 ~8 m) U
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
- d! G5 S& j6 x5 d- z8 z3 n% `
! T* q9 {, N% Q  x! S- c公仔箱論壇十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
$ H9 @; q; p3 u  c( S' P, X. jmnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
0 q0 R2 q3 p! S+ ]6 f+ W/ RO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛公仔箱論壇, _# `. ]/ h* `0 R+ q6 P
, e9 d2 t) Q+ E( s. CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
' T- N! u2 C4 @: q0 z2 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' f+ u; m6 Q/ c& j0 E公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
! b% B- t( [/ Rtvb now,tvbnow,bttvb下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  www.tvboxnow.com' {# o% \) s( O6 E3 Z5 I# S' q% K
Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
9 G7 n. b; k  mtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; t% g6 z( p! c
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
9 E9 Z: l; v1 ftvb now,tvbnow,bttvb我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?www.tvboxnow.com. M  F. F8 P/ C0 d$ H% R" L1 m

- n" C+ K. v5 X& z29453019 ]# Y8 J" m! }. k6 L* M
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
6 k9 j* L3 l0 k( v- \+ [+ j. C
* V8 J7 A# Y" Rwww.tvboxnow.com仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
afteaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 V/ v  Q6 `: h+ X& Y- i' `/ l
) i5 D6 x' \' _, \; Y
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
; ^" O1 q- z- \9 j8 s% xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
0 m0 K! N) B$ E: \# P
! l+ U: u- D$ S( Jtvb now,tvbnow,bttvb真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
www.tvboxnow.com, F* P2 U6 C. g8 Z( e4 J% @
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。- ?, X$ Y" K  I
leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
5 I! p( m; }4 ]# b公仔箱論壇www.tvboxnow.com3 Q2 b* ]) C9 Y0 l7 e6 Q: {
等我代寺廟答你.. 九出十三歸
tvb now,tvbnow,bttvb# I; r, W6 h. g/ ?2 P
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
$ y1 D( [8 P7 l0 H& Utvb now,tvbnow,bttvb
. q% G) V3 R, T# A/ b! ^4 n2945301
/ D8 Q& \: m& ?+ k公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
% i; J6 s6 k0 r+ j0 W5 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" R6 Z- K* f/ m& Q公仔箱論壇仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
. {2 h2 C9 y5 p: a/ W; L. L5 D. f" Q大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 I+ S% a+ ~" s' H. o6 y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K1 ]+ {& j3 S1 a! T: N5 }( m
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
$ k. Y! z  Z$ fwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
公仔箱論壇! E$ m0 @8 o8 L' p' H6 s, B
www.tvboxnow.com, y8 s# F% ?& b9 C% D4 V& g& T
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
1 Y$ _8 @1 u9 x: D0 Kwww.tvboxnow.com因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   www.tvboxnow.com2 @; D# j+ h1 S5 b0 G0 H) |* T
話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing