返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending- q  W* ]1 \% W  `6 S7 C
大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
+ C1 q0 V0 o; g" L7 s* j  @www.tvboxnow.com係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。www.tvboxnow.com7 E) h$ t. L" O  K, E8 b9 b% R' g- |
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-26 03:52 PM 編輯 www.tvboxnow.com( T' {" R% t2 m* i8 Y# \

' ]; |$ w% X$ ~* }6 P& P; c* m) H劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
- I- |' i& J- w7 E. \& e公仔箱論壇公仔箱論壇6 J3 ^* K0 C) i( T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
! }4 Z, K/ \3 s! f: j% w" m2946635
0 y5 x7 A' \( V: k6 ?/ |' K& _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2946638公仔箱論壇& R! U  D5 t% ]9 p% I% b; w2 E
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
2 k, m& `8 ]% S9 Q# p公仔箱論壇% ~$ [9 M7 `( d( V' ?" |1 B  l- q" h
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。tvb now,tvbnow,bttvb( g3 K9 O6 T+ K% G  k8 k" j
2946635/ d! h8 k. R& f& O' T( t9 A
# r0 K2 D4 @. A- W& |5 ]: e5 Qtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
公仔箱論壇3 f, m. D" b& U! l& g! C* ^9 D
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
4 W( c  s$ O( N* Q公仔箱論壇
3 Z/ @% H- q! f3 d3 ^4 n7 [4 c  J
www.tvboxnow.com& h% _: v% {. |% y
tvb now,tvbnow,bttvb; R$ [; k: i& r
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
  u4 B  I$ C) I& r大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
# U, n2 k. z$ M! S/ \# i
本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。/ i1 I( P$ @# J' i& q
琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......- u+ t) r- s3 W7 p) s2 H3 e8 W/ u5 ~
公仔箱論壇- k; i# D) v" r. c' r

. Q* z) K" `0 U; O- Fwww.tvboxnow.com
. B! L: u5 a; Y. g; c+ U5 W/ X
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話www.tvboxnow.com- x+ \6 @2 F* J
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
9 H) F' \: S9 z1 v, l( H" y' Ttvb now,tvbnow,bttvb我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
2 }$ v2 x$ C& i7 Y寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。$ R0 V, N4 x" u8 M
www.tvboxnow.com' _2 u# m& y: y2 l
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
$ Z6 L0 C  }3 r" N' w: Hmnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
8 N  H  v  M' D+ {. {3 }

" u$ n8 i6 O1 t+ [. V% q% I公仔箱論壇嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
2 V8 q  z4 S% s* {8 y! y7 C/ O. otvb now,tvbnow,bttvb我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
5 o  ~5 }  }$ Ztvb now,tvbnow,bttvb我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。tvb now,tvbnow,bttvb- c* v- T  i' I# n
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。公仔箱論壇) c/ o  Z1 h6 a* `
1 g* k3 c; i2 M8 u- Fleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ A, }; U% y6 ^2 w. ?$ b+ d- N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ D. g2 w0 v( y. g8 m
咁老比人打patpat?
/ C4 q1 W- T0 U/ V" \; e7 N1 Z公仔箱論壇% z: q! [5 ^  f. k- `9 S: B
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇公仔箱論壇+ P% N' i( T, ~: p3 ^
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...0 S, Y: n: b% x9 N% [
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
% W) t3 X# |$ i: K$ U* xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇0 q; f9 g6 q. j$ M6 c, x
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,tvb now,tvbnow,bttvb3 q7 q/ [8 {' E# P6 ?
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" y0 R( e3 T, R1 U! D) l

) y) O% I  O5 V% X公仔箱論壇都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
- ^& p! F3 A6 x$ G; R. `1 O2 x所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...: [1 ?+ U" d) j$ t$ D$ h& m: i6 \
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
: ?6 ~9 y; D( c$ g公仔箱論壇7 o) h- l* I. G2 ^$ l" G  B% ?
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
公仔箱論壇* Z% s8 C8 c  Y+ K$ g

! E+ r2 z' j! Hwww.tvboxnow.com我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
+ k; h. B. `( I4 c$ k, [4 ^+ `大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
' C7 G, B) S- U) F/ p/ E* QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?