返回列表 回復 發帖

晚上好~~
大家晚上好~海版主好~
天天開心~
海版主晚上好  
Ricky,Happy 仔大家好
吾見25妹  
吳兄, 大廚, ricky, happy仔, 美男魚, 晚上好
大渣巧~~~
好耐冇係呢度放歌咗,放返首先,有靚車睇

酒館遊戲6 (預告中)

為了增加遊戲的趣味性, 酒館遊戲6採取完全暗樓方式, 考慮加碼到40個金樓, 由於是暗樓, 所以獎金會提高
此次遊戲會邀請一位公正人參與, 第一個暗樓將由此位公正人設定
當第一個暗樓被踩後, 我會第一時間PM該幸運者, 該幸運者照樣選卡片號碼 + A 或 B
該幸運者還必須PM我指定下一個樓數, 所指定的樓數必須為還沒有出現的樓數
而公正人會事先制定39個數字, 指定樓數將會與公正人制定的數字加減結合, 形成下一個暗樓
如: 第一個暗樓幸運者指定下一個樓數為#12345, 而公正人事先制定的第一個數字為-7, 那麼第二個暗樓將是#12338
並且需要留意的是, 幸運者PM時, 卡片號碼, A 或 B, 以及下一個樓數, 缺一不可, 否則當棄權論, 只能得到安慰獎TVB$10,000, 該暗樓會被取消
如果有任何意見, 歡迎提出, 大家的意見能讓遊戲更富趣味性

PS: 以上遊戲方式乃綜合各方面的意見, 謝謝大家熱烈提供意見

從酒館遊戲6開始嚴禁見版以上版主級別連帖, 連帖者即使踩到金樓, 也不會獲得任何獎金, 敬請留意!! (暗樓不受限制)
好 好 快 啊 !
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
car car you make a mistake on the record
I hit #11888...not ob51330
penalty give me some $$

car car you make a mistake on the record
I hit #11888...not ob51330
penalty give me some $$
blueocean 發表於 2012-8-1 08:39 PM
你之前連帖仲好意思係度要錢
酒館遊戲6 (預告中)

為了增加遊戲的趣味性, 酒館遊戲6採取完全暗樓方式, 考慮加碼到40個金樓, 由於是暗樓, 所以獎金會提高
此次遊戲會邀請一位公正人參與, 第一個暗樓將由此位公正人設定
當第一個暗樓被踩後, 我會 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-1 08:35 PM
有趣喔,果然係中咗都唔知喔~
有趣喔,果然係中咗都唔知喔~
wng86 發表於 2012-8-1 08:45 PM
like嗎??
like嗎??
blacker14tt 發表於 2012-8-1 08:50 PM
俾嗰  ~     

如果同時間回帖導致連帖算唔算連帖?
俾嗰  ~     

如果同時間回帖導致連帖算唔算連帖?
wng86 發表於 2012-8-1 08:58 PM
唔..... 呢個好考人, 如果話可以, 就唔排除會有人惡意引用當回帖
or 可能只限制版主級不能連帖, 諗諗先