返回列表 回復 發帖
酒館遊戲3獎金排行榜 (根據獎金排行)

名次ID踩中金樓次數得到獎金次數累積獎金01ricky86766TVB$6,362,99902wng8655TVB$2,786,29603liu62639513TVB$1,901,91304icy9745TVB$1,230,28805金石良05TVB$1,177,08806lhy927 ...
blacker14tt 發表於 2012-7-22 09:19 PM
點解 顽童小子 可以上到榜架???
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
9月妳最緊要精神D
blacker14tt 發表於 2012-8-2 03:50 PM
好難講
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
你想show咩?
go2david 發表於 2012-8-2 04:06 PM
我就是唔知才問...
您的功勳和錢都不斷有進帳
HENRY_168 發表於 2012-8-2 03:51 PM
咁我迷要多謝你
佢話係識gu wor, 不過話妳應該忘記左佢
blacker14tt 發表於 2012-8-2 03:52 PM
原來真係有人識我, 我都唔知添
我岩岩真係笑左出黎,好搞笑既對話
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
后生仔, 仲乜出刀嚇人呀
viento 發表於 2012-8-2 04:07 PM
小弟嚇親婆婆  ,真係 5 好意思
我就是唔知才問...
ricky867 發表於 2012-8-2 04:09 PM
我知你唔知, 問你想show咩啫
畸形人類研究科
will i be the 2nd winner !!   
pizza999 發表於 2012-8-2 04:07 PM
大把機會
一個星期一次??
blacker14tt 發表於 2012-8-2 03:54 PM
睇心情, 興起時一晚睇三次
will i be the 2nd winner !!   
pizza999 發表於 2012-8-2 04:07 PM
你 5 會贏,我會!
細細B揀左34號B:

卡片內容:

TVB$100,000 + TVB$1,000,000 = TVB$1,100,000

時間支出樓層
操作
HIDE2012-8-2 04:11 PMTVB 1100000 元12706積分轉出
豆腐佬睇show經驗豐富呀
blacker14tt 發表於 2012-8-2 03:57 PM
俾亞婆show嚇死咗
從未中過..  今次要搏晒命....  我搶   
睇心情, 興起時一晚睇三次
viento 發表於 2012-8-2 04:11 PM
WOW! 小心隨時心臟病發阿 ,婆婆