返回列表 回復 發帖
細細B揀左34號B:

卡片內容:

TVB$100,000 + TVB$1,000,000 = TVB$1,100,000

時間支出樓層
操作HIDE2012-8-2 04:11 PMTVB 1100000 元12706 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-2 16:12
好搞笑,明明我岩岩睇完玩法先覆返你,點知 .. 我真係無心
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
係呀, 以前我用藍海人做頭像
go2david 發表於 2012-8-2 03:58 PM
上次見你果時, 你應該仲係新人, 我係爵位
依家你已經做咗版主, 我都仲係得個爵位
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
我知你唔知, 問你想show咩啫
go2david 發表於 2012-8-2 04:11 PM
我看SHOW比較少唔知你有咩推介...
咁我迷要多謝你
viento 發表於 2012-8-2 04:09 PM
有心就得
對今屆奧運好失望
HIDE 發表於 2012-8-2 03:59 PM
恭喜你踩中暗樓
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
好搞笑,明明我岩岩睇完玩法先覆返你,點知 .. 我真係無心
HIDE 發表於 2012-8-2 04:14 PM
高高B
畸形人類研究科
LADY多數SEE男子跳水唔係SEE技術係SEE BODY
ricky867 發表於 2012-8-2 03:59 PM
你see sport 定 see body gar
重未搶到   再踹   
上次見你果時, 你應該仲係新人, 我係爵位
依家你已經做咗版主, 我都仲係得個爵位
viento 發表於 2012-8-2 04:15 PM
你開始記得了, 果陣你好興無晒人時突然彈出嚟
畸形人類研究科
唔係驚嚇, 係驚嘆
go2david 發表於 2012-8-2 03:59 PM
俾亞婆嚇襯
高高B
go2david 發表於 2012-8-2 16:15
我好想 post 啲 pm 對話出黎,好搞笑
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
你see sport 定 see body gar
viento 發表於 2012-8-2 04:16 PM
5好講穿人地GE SECRET啦
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
我看SHOW比較少唔知你有咩推介...
ricky867 發表於 2012-8-2 04:15 PM
客氣客氣, 我邊識
畸形人類研究科
咁又5駛咁嚴重...    你規矩果度都冇話5比
qwertt12 發表於 2012-8-2 04:00 PM
不聽老人言, 吃虧在眼前, 講過你架啦, 唔聽
我鄙視你      孤寒鬼!
qwertt12 發表於 2012-8-2 04:02 PM
我只是說UNCLE我又不是UNCLE做咩鄙視我..莫名其妙