返回列表 回復 發帖
我好想 post 啲 pm 對話出黎,好搞笑
HIDE 發表於 2012-8-2 04:17 PM
好阿 PO出來分享,笑下都好
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
恭喜高版
我失咗憶唔記得咗, 以為你識我添
viento 發表於 2012-8-2 04:05 PM
咁妳記唔記得我有妳出show照??
有咩收穫
go2david 發表於 2012-8-2 04:02 PM
以前人人叫我靚女viento, 去完一轉返嚟, 俾人叫viento婆婆
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
不聽老人言, 吃虧在眼前, 講過你架啦, 唔聽
viento 發表於 2012-8-2 04:18 PM
知道啦婆婆
我點知
go2david 發表於 2012-8-2 04:07 PM
原來有野你唔知道嘅
好熱呀...   伙計  凍o茶加冰    快     
SHOW咩先..名車展
ricky867 發表於 2012-8-2 04:05 PM
酒展...
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
你see sport 定 see body gar
viento 發表於 2012-8-2 04:16 PM
我話D女士多數只see body我只看sport...
點解 顽童小子 可以上到榜架???

qwertt12 發表於 2012-8-2 04:08 PM
有玩就有
好難講
viento 發表於 2012-8-2 04:08 PM
打興奮劑
以前人人叫我靚女viento, 去完一轉返嚟, 俾人叫viento婆婆
viento 發表於 2012-8-2 04:19 PM
靚女viento, 繼續叫你
畸形人類研究科
viento 發表於 2012-8-2 16:19
你唔似我,我由以前到依家啲人都叫我靚女
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原來真係有人識我, 我都唔知添
viento 發表於 2012-8-2 04:09 PM
都話妳靚女, 所以大家先有印象
我只是說UNCLE我又不是UNCLE做咩鄙視我..莫名其妙
ricky867 發表於 2012-8-2 04:18 PM
咁我都知你5會好似檸姐咁好人

得閒就派 $$