返回列表 回復 發帖
大廚早晨.
大廚早啦~
認真睇真啲真係又真係
老细早晨,开工咯,今日好潮湿,头先差点跌倒
條骨都無佐lu
老细早晨,开工咯,今日好潮湿,头先差点跌倒
lhy92725 發表於 2014-2-26 09:45 AM
小心D行MA
大廚早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
年尾
BeiDouChef 發表於 2014-2-26 06:34 AM
那麼久啊,還打算compare samsung S5的
KK想买S5啊?好似4月份就发售咯,但听闻同S4外形上分别不大
條骨都無佐lu
大厨中午好~

~DingDong-Q~
小心D行MA
小明家 發表於 2014-2-26 09:51 AM
无计,成个电梯厅的地面都是水
條骨都無佐lu
KK想买S5啊?好似4月份就发售咯,但听闻同S4外形上分别不大
lhy92725 發表於 2014-2-26 11:54 AM
比較S5或Iphone6,睇下I6有乜嘢突破先
苹果机都系甘啦,中意个系统嘅就始终中意
條骨都無佐lu
苹果机都系甘啦,中意个系统嘅就始终中意
lhy92725 發表於 2014-2-26 04:53 PM
我超級唔中意IOS,但係android對我黎講又冇乜特別,所以咪睇返硬件囉
Halo Everyone

adidas Originals 正式宣佈與 NIGO 合作

被稱為裏原宿潮流教父的 NIGO 在離開了 A Bathing Ape 之後,便全神貫注於個人品牌 HUMAN MADE 的發展,以及成為 Uniqlo UT 系列的創意總監,而踏入 2014 年,這位大忙人又再有新動向。日前 adidas Originals 正式宣佈今年將會和 NIGO 合作,推出一連串合作單品。自 NIGO 在 A Bathing Ape 的時候,已經和 adidas Originals 建立了良好的合作關係,而雙方所推出的 SUPERSTAR 80′s 更成為了粉絲熱搶的潮流單品,亦是品牌歷史裡其中一項經典作。今次 NIGO 以個人身份與品牌合作,將會帶來什麼樣的單品呢?就讓我們一起拭見以待。NIGO x adidas Originals 聯乘系列預計於今年秋冬亮相。

準備存錢 轉買adidas Originals鞋了
炒$$$$