返回列表 回復 發帖
武當ken 晚上好
型 英 帥 靚 正
最受歡迎吹水會員活動已經結束. 今年有這樣的成績十分高興! 亦是意想不到! 感謝大家對本掌門既厚愛和對武當派的支持! 恭喜得奬既朋友們! 你們的勝出証明你們上一年的努力沒有白費, 能夠得到大家的認同! 希望你們繼續 ...
pknoface 發表於 2015-1-30 12:32 PM
掌門有面啦,得到JN 寶貴一票。。。
掌門有面啦,得到JN 寶貴一票。。。
SweetLemon 發表於 2015-1-30 03:00 PM
我有冇你一票
型 英 帥 靚 正
果然拯救成功,125返佐黎
lhy92725 發表於 2015-1-30 08:25 AM
我告訴她跑快點離開那個鬼地方, 我頂住班蝦兵蟹將然後她再次消失希望她能跑掉
日日都上網. 今時今日唔上網既公司點算係金司.
pknoface 發表於 2015-1-30 09:04 AM
你瀏覽自己想看的東西非工作相關
路人甲起地下室工作.
pknoface 發表於 2015-1-30 09:05 AM
需要你太太培訓
武當派話咁快又過咗13000帖. 由於有最受歡迎吹水會員選舉活動進行中, 今次派奬不屬於遊戲活動, 故不便進行派奬, 以免影响投票結果, 對其他人不公.
為迎接農曆新年的到來, 本掌門現正投入新武當一樓更新中, 及準備新 ...
pknoface 發表於 2015-1-30 12:17 PM
孤寒
掌門人晚上好!投票結果出啦,恭喜掌門有第四名!雖然我估掌門同貓貓會是第1、2名,有小小出入。
其實我想去拯救125!
Pedestrian_A 發表於 2015-1-30 06:56 AM
請ken 聘請你
需要你太太培訓
Pedestrian_A 發表於 2015-1-30 04:18 PM
你就負責剪髮
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
各位早午晚好。 多謝晒大家。 今晚返黎再回復大家。
kEN 早晨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
掌門開工又做私人野
條骨都無佐lu
武當派話咁快又過咗13000帖. 由於有最受歡迎吹水會員選舉活動進行中, 今次派奬不屬於遊戲活動, 故不便進行派奬, 以免影响投票結果, 對其他人不公.
為迎接農曆新年的到來, 本掌門現正投入新武當一樓更新中, 及準備新 ...
pknoface 發表於 2015-1-30 12:17 PM
恭喜 掌門 破 13000 帖!! 非常欣賞你尊重《最受歡迎吹水會員選舉活動》而不進行派獎!!做得好好好!
恭喜掌門