返回列表 回復 發帖
即係霸氣姐會set暗樓, 幸運者可以講個加減數字去影響霸氣姐set嘅暗樓
blacker14tt 發表於 2012-8-2 08:42 PM
霸王花
酒館遊戲6暫停下先
blacker14tt 發表於 2012-8-2 08:42 PM
海豚跑了
霸氣姐唔得閒, 我唔想搞得太複雜, 簡單D
暗樓全部我自己set, 幸運者只需要PM卡片號碼 & A or B
我而家想問嘅係, 你地會信任我自己set 暗樓嗎?
我唔想事後大家話我偏幫邊個
暗樓全部我自己set, 幸運者只需要PM卡片號碼 & A or B
我唔想事後大家話我偏幫邊個 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-2 08:46 PM
是不是每一个幸运者踩到海豚 你就会PM 幸运者?
blacker14tt 發表於 2012-8-2 08:46 PM
我同意。。。。我相信老板娘。。。。
是不是每一个幸运者踩到海豚 你就会PM 幸运者?
BeiDouChef 發表於 2012-8-2 08:48 PM
係暗樓, 大廚, 我唔鍾意你改我呢度叫海洋公園, 我希望你顧慮我嘅感受
有人中當然會PM佢
为咩突然暂停嘅
條骨都無佐lu
不如你SET左我們再選+-樓層咪得LO..
如果要妳驚上述情況SET完暗樓後就SEND一個COPY俾LEMON都得
係暗樓, 大廚, 我唔鍾意你改我呢度叫海洋公園, 我希望你顧慮我嘅感受
有人中當然會PM佢
blacker14tt 發表於 2012-8-2 08:49 PM
明白
猫大家姐,你好啊。。。。
不如你SET左我們再選+-樓層咪得LO..
如果要妳驚上述情況SET完暗樓後就SEND一個COPY俾LEMON都得
ricky867 發表於 2012-8-2 08:50 PM
我地心有靈犀
我會set暗樓, 然後send copy比霸氣姐, 幸運者PM號碼 + A or B就得, 費事麻煩

有鑑於之前遊戲玩法有漏洞, 幸運者會把握到下一個暗樓的範圍, 所以由第六個暗樓開始轉一下玩法:
酒館遊戲6採取完全暗樓方式, 總共40個金樓, 第五個暗樓結束後便開始這玩法
第六個到第四十個暗樓將由我本人事先指定, 並PM給SweetLemon該列表, 有質疑者可以向她詢問
當指定暗樓被踩後, 我會第一時間PM該幸運者, 該幸運者須PM回我, 內容包括卡片號碼, A 或 B
猫仔有无中过暗楼啊
條骨都無佐lu
有鑑於之前遊戲玩法有漏洞, 幸運者會把握到下一個暗樓的範圍, 所以由第六個暗樓開始轉一下玩法:
酒館遊戲6採取完全暗樓方式, 總共40個金樓, 第五個暗樓結束後便開始這玩法
第五個到第四十個暗樓將由我本人事先指定,  ...
blacker14tt 發表於 2012-8-2 20:57

第五個暗樓結束後便開始這玩法

第五個到第四十個暗樓將由我本人事先指定

咁者係第五個暗樓係邊個定?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
細細B揀左28號B:

卡片內容:

時間支出樓層
操作
HIDE2012-8-2 08:59 PMTVB 888000 元13143
積分轉出