返回列表 回復 發帖
可能出佐外面撒鹽
lhy92725 發表於 2015-2-4 11:30 AM
今晚冇再撒囉. 今朝撒咗咯, 現在都冇再落雪咯.
ken 見不見到我在2月1日發給您的短消息?
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
吾落雪無藉口遲到咯
條骨都無佐lu
我買15號金幣.
pknoface         7 秒前         TVB 300000 元                 積分轉出
ken 見不見到我在2月1日發給您的短消息?
HENRY_168 發表於 2015-2-4 11:51 AM
我有啊, 多謝Henry兄! 前幾日挂住設計個遊戲廢寢忘食. 都未閑得回復你添.
我買15號金幣.
pknoface         7 秒前         TVB 300000 元                 積分轉出
老影迷 發表於 2015-2-4 11:59 AM
多謝影迷兄黎幫衬啊.
吾落雪無藉口遲到咯
lhy92725 發表於 2015-2-4 11:57 AM
听日星期日和星期一預測又有雪黎. 到時唔怕冇藉口咯.
其實你應該起個壇,望個天在中國年果幾日大風雪
條骨都無佐lu
其實你應該起個壇,望個天在中國年果幾日大風雪
lhy92725 發表於 2015-2-4 12:15 PM
咁又唔好. 有好多中國人都想個人攞假慶祝架嘛, 吹大風雪唔係幾好既.
我有啊, 多謝Henry兄! 前幾日挂住設計個遊戲廢寢忘食. 都未閑得回復你添.
pknoface 發表於 2015-2-4 12:10 PM
收到您的回覆了,不用謝!

那天送出短訊後,表哥又出現,但我見到有傳出的,
但這幾日那個短訊顯示為"未閱讀",我才懷疑可能您收不到個短訊。
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
慶祝系室內先夠溫馨,所以中國年落大雪啱架啦
條骨都無佐lu
收到您的回覆了,不用謝!

那天送出短訊後,表哥又出現,但我見到有傳出的,
但這幾日那個短訊顯示為"未閱讀",我才懷疑可能您收不到個短訊。 ...
HENRY_168 發表於 2015-2-4 12:28 PM
我通常會閱讀, 但盡量不按下去閱讀, 如果一按下去讀完後該信息就會消失. 我下次再回來看時就好難找到. 特別係玩遊戲時有好多數目過帳既信息, 我都會保留直到遊戲完結有時要對下有冇漏咗. 咁樣會容易和方便些.
慶祝系室內先夠溫馨,所以中國年落大雪啱架啦
lhy92725 發表於 2015-2-4 12:32 PM
好多人朝早會選擇去飲早茶. 如果大風雪出街就唔方便咯.
正所謂"瑞雪慶豐年",在加拿大這裏很多人都希望有白色聖誕與新年,我這裏前幾天才下了一場大雪,結果要花上一個小時才把門前雪清理完畢.
13326# pknoface
不用客氣,應該要支持的.未知生意如何?有否打算發佈一個統計表?