返回列表 回復 發帖
鬼佬問親我o野....

我答"I don't know English"
JackyNelson 發表於 2011-6-27 10:08 PM [/quote]
錯, 應該答 'I KNOW NO ENGLISH'
畸形人類研究科
鬼佬問親我o野....

JackyNelson 發表於 2011-6-27 10:08 PM
go2david 發表於 2011-6-27 09:17 AM
so you know YES english
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
乜都yes,好易出事哦
條骨都無佐lu
鬼佬問親我o野....

JackyNelson 發表於 2011-6-27 10:08 PM
go2david 發表於 2011-6-27 10:17 PM
應該答 ' 野, 野, 野 ....... + this

平壤核子能源研究所
你地又系柠姐屋K乱讲英文
條骨都無佐lu
應該答 ' 野, 野, 野 ....... + this
lilitan008 發表於 2011-6-27 10:26 PM
加埋, WELL WELL WELL....
畸形人類研究科
so you know YES english
JackyNelson 發表於 2011-6-27 10:21 PM
I know 'YES' only, not English
畸形人類研究科
野, 野, 野,  WELL WELL WELL.

pass 无 ?

平壤核子能源研究所
一定比人捉佢黑房搜身
條骨都無佐lu
加 what, what, what + walk away
goldmonk 發表於 2011-6-27 10:31 PM
呢句最啱
畸形人類研究科
Yes OK well....
我第一次做餐館,死鬼佬講 mill....後面的聽不到。。。結果拿了milk給他。。。他老婆笑彎腰。。。
他說 miller - 是啤酒。。。南方人的口音很難聽得懂。。。
点解啤酒吾用bear啊?
其实英国口音难听定美国口音难听啊
條骨都無佐lu
做餐館,識講yes 同 No就得啦