返回列表 回復 發帖
除非是特別的活動開新帖進行鏈接,(另自己樓鏈接自己樓可以),否則是係唔可以在本樓帖鏈接其它版區,會違規架...
日後我會本樓通知我版區活動詳情及劇區討論,(不會有任何鏈接),多謝貓姐你的見解! ...
timmaxsing 發表於 2015-7-13 07:28 AM
莫名見到我嘅名, 我就走嚟爬下樓睇下乜樹
其他版區我唔知道, 畢竟做事方法視各人而不同 (目前未聽講有版主會界定係違規)
其實只要係本論壇範圍內之帖子 (除成人版), 於本水區內貼任何其連結, 我都唔會覺得有問題
因會增加論壇負擔,令速度可以受咗,變得慢...
timmaxsing 發表於 2015-7-13 08:25 AM
其實................ 都冇乜關係
官方未有公布,我比你估,但要你H.K時間上午10時30分前回覆我只帖,回帖內容:參與估收視活動!
我會劇區再開帖比你估,否則就始作廢!
timmaxsing 發表於 2015-7-14 07:53 AM
參與估收視活動!
我估計《武則天》大結局最高收視率是: 32 點
那我在其他版區回帖時,我的簽名檔算不算違規?
chenwenwu 發表於 2015-7-13 11:19 PM
並不算, 放心張貼
係本論壇任何版區舉辦活動 or 支持活動 or 宣傳活動, 某程度嚟講, 都算係對本論壇嘅貢獻
如果你順手去支持下我嘅海洋酒館活動就更加好 (趁機拉客)
參與估收視活動!
我估計《武則天》大結局最高收視率是: 32 點
Pedestrian_A 發表於 2015-7-14 09:05 AM
你無睇帖內容
本館活動於今天下午H.K 16:00結束,派金於結算帖子後20號前公布結果及派發給各位!
timmaxsing 發表於 2015-7-14 08:13 AM
今日結束呀!
各位早晨
水晶你都來左呀! 早晨啦!
係啊,我黎左!早晨啊
水晶你都來左呀! 早晨啦!
free2penny 發表於 2015-7-14 09:32 AM
早晨,咁早就見到你
係呀! 來睇睇可以下載vs嵐嗎! 仲未有新一集呀!
係呀! 來睇睇可以下載vs嵐嗎! 仲未有新一集呀!
free2penny 發表於 2015-7-14 09:39 AM
你都有睇啊
係呀! 有睇呀! 因為TXb 已經沒有呢啲節目睇嗎!
係呀! 有睇呀! 因為TXb 已經沒有呢啲節目睇嗎!
free2penny 發表於 2015-7-14 09:48 AM
有啊,逢星期日晚上九點半啊 J2 啊
問題係沒有本土香港人製作呀!
哦…是嗎??