返回列表 回復 發帖

肥到個肚腩貼住個地板~快d叫佢每日做10 下8去下 sit up 減下個肥肚啦~~

評分次數

• k23bb

份減肥餐睇落去都好吸引呀~不過每次你比幾多碟給肥福食才夠飽呢﹖
肥福食唔飽的話我肯定佢會喵喵叫不停噪死你為止~~
各位觀眾.....
肥福件貓奴正在好努力地跟牠減肥的
只是不知如此,此肥仔愈減愈肥,貓奴非常洩氣.....
不見一段時間肥福肥咗好多~不過牠得戇相真的很可愛~

睇佢瞓係枱底那相片真有點擔心牠爬不出來~

評分次數

• k23bb

好掛住肥福呵~很想看它的近照~~

評分次數

• k23bb

這個肥王子可以再苗條一點就更俊俏啦~

肥福肥福~為何你不去參選*我最喜愛的寵物*﹖這選舉沒有體重規限~不知為何今天我不能進入選區看看候選的佳麗(權限改了133)假如肥福參加的話我這fans一定揀你啦﹗
噢~我剛剛才看到有這選舉, 算吧,肥福這件不學無術只求乾乾,脾氣又臭動輒咬人又喜歡欺負小B的無賴.....
pandastar 發表於 2011-6-3 03:04 PM
哈哈~老實說﹗肥福有多大了﹖
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/24827_361539543859_691913859_3661699_5504573_n.jpg6月10日發生的事,驚惶12小時~~

昨天正午時,因那每月一次的困擾,吃完止痛藥,昏昏沉沉的努力家務
出了前院晾曬 ...
pandastar 發表於 2011-6-15 02:10 PM
真替你抹汗﹗ ~幸好找到了小琳﹐不然樓主你一定吃不安坐不穩﹐可惡的肥福還咬你的腳﹗減肥餐再給牠減半﹗
他前年才來我家,那時已3-4歲吧, 他是棄貓....
所以心理不平衡
好可憐呵~幸好肥貓有肥福~找到了你﹗
我以前的貓貓都是從收容所領養回來的~名叫黃老虎﹐很怕人和不友善﹐後來我送了牠去了我一位擁有幾萬畝地的朋友養(她家有馬有牛﹐動物園咁大地方)黃老虎現在住得好開心﹐日日通山走﹗

評分次數

• k23bb

黃老虎的眼神好凌厲啊~
zzleezz 發表於 2011-6-18 10:06 AM
佢呢D眼神係叫瞓未醒~唔係凌厲啊~ ﹗又撞正西斜﹗咪眼矇矇囉~~
黃老虎的眼神不叫凌厲~
是嬌俏~~
明白嗎
pandastar 發表於 2011-6-24 12:24 PM
黃老虎是男的~用嬌俏﹖﹗又幾襯佢喎~~
希零小安中

pandastar 發表於 2012-2-15 10:37 AM
呢一招(大石轧死蟹)好駛好用,唔需要識功夫,用噸位殺人! ,原來動物真係越減越肥,因為佢地以為以後無得食,所以keep fat, not keep fit.囉!

評分次數

• lilitan008

肥福真係好鬼霸道!媽媽你一d都唔出手主持公道,你好偏心呵~
肥福呵肥福,自從見過你後,無論走到那裡見到黃虎紋的貓貓都會心中暗暗拿牠們和你比較,可想而知你的肥相是很令人難忘的,多放些照片吧~~