返回列表 回復 發帖
盡量令到自己攻勢力可以一下就打得死怪物~咁就會打得快好多架喇~
每次轉生都會加多三百點素質點比你加野~所以攻勢力會強過之前~
轉生=300乖幾多轉~其它的數值會去返得等級一果時~
395095         雙倍經驗卡         10         2011-01-15 00:51:45
395095         三倍金錢卡         10         2011-01-15 00:54:16

送d卡比你丫~打果時記得用卡呀~冇釵果時就用金錢卡~咁樣會快好多架~
起碼要有二十件先好去合成呀~(因為失敗率係非常非常非常......之高呀~)
如果你有tvb幣而又有人賣比你就緊係買好啦~唔駛哂時間自己合成嘛~
我試過二十幾把炎天使劍先成功合成到~但係有時三五件就合成得到呀~所以預多d先合成會好d~
報喜報喜 :
原來我有一粒喜糖了 ,新的一年好兆頭啊
據聞掉寶率過1000才用,其實,有甚麼jetso
kragito 發表於 2011-1-22 04:18 PM
掉寶率過一千要用神秘寶石先可以再加上去~所以未到一千果時記得唔好用神秘寶石喇~
喜糖係有機會可以增加掉寶率~(不過用二十粒都未必加到一點~)所以喜糖都係等掉寶率到一千以上先好用呀~
果d冇得買架~要打返唻先得~送d比你丫~

peggy1223         大型MP藥水         50         2011-01-22 20:29:25
peggy1223         大型HP藥水         50         2011-01-22 20:29:18
新年快樂呀~~
收禮人        物品名        贈送數        時間
唔唔        十五倍經驗卡        2        2011-01-27 13:59:05
yumiko123456 發表於 2011-1-27 01:59 PM
thx呀~

不好意思我都聽不懂粵語~~字典查好久都查不到~~

猜一下是不是表示你也玩23轉好久喔~

有粵語及繁體對照表或是輸入表可以跟我說說嘛~

謝謝各位家人喔~ ...
happy721022 發表於 2011-1-29 11:32 PM
你的意思是說文言文你才你得懂嗎?
哇。。文言文都出来了。。跟我说普通话就可以了。瓦卡卡卡
pashushita 發表於 2011-1-30 12:22 AM
我d普通話淨係識得(你姣你姣)架咋啵~
是不是有專用的輸入法可以使用??

我也想要學習一下~

謝謝~
happy721022 發表於 2011-1-30 10:01 AM
是沒有的~只是香港人在打宇和別人溝通都會使用口語化~所以比較難明白~如果想學的話~可多看香港的劇集就會更明白香港人的用語了~
1轉3報到,刺客要加啥屬性好,謝謝
peggy1223 發表於 2011-1-30 02:02 PM
力量同耐力~