返回列表 回復 發帖
祝各位財源廣進~
要甚麼資格才可加入你們這家族?還有如何加入的呢??

若然我可不可以加入??

p.s. 剛剛 17轉
notman 發表於 2011-2-11 06:35 AM
加入資格:

第一:單手要舉得起三千五百磅物件

第二:雙眼要望到八千呎以外既數字

第三:要一次過食到一噸以上白飯或八千個漢堡包(視符地區性)

其它:三個頭八隻手六隻腳<<最基本條件

所以難度都幾高架~

我入家族果時仲要識得幾個星球語先得呀~(果時考我火星語~地球語同埋土星語)

今天系統有點點慢喔~~
happy721022 發表於 2011-2-12 11:56 AM
不只是今天了~而巳是好幾天哦~
大當家的,今天從見習忍者升初級忍者,帳戶突然多出25000000$TVB$,是否可以告知為什麼呢,謝謝!!
bermir 發表於 2011-2-13 09:27 AM
有可能有人覺得你靚仔~望你一眼就值二千五百萬所以先比錢你呢~(計我話可能佢比小左你添呀~)
二千五百萬 ...... why not me ?
cat14051 發表於 2011-2-13 05:25 PM
因為你係靚女唔係靚仔囉~靚女無價丫嘛~所以d人咪唔知望你一眼要比幾多囉~
BIG69         寵物幣         3000000         2011-02-14 10:12:25
有个暗恋已久的美眉打电话给我:“来我家吧,没人!” 兴奋的放下宠物不升级冲了出去……敲了一个多小时的门,发现真的没人
pashushita 發表於 2011-2-15 05:44 PM
好深~
恭喜 唔唔 再陞1轉!
yumiko123456 發表於 2011-2-16 04:24 PM
thx呀~
恭喜 唔唔  
cat14051 發表於 2011-2-16 11:57 PM
thx呀~catcat~~
恭喜 唔唔
yxx01 發表於 2011-2-17 07:10 AM
thx呀~
恭喜唔唔再陞1轉~~加油!努力衝上 TOP 1     ^^
yumiko123456 發表於 2011-4-4 09:48 PM
thx呀~
恭喜恭喜

一覽表首頁有三位【無】字派,各族友努力 ! ! !
短期目標 - 包辦三甲 ; 漫長戰爭 - 全取首頁   
kragito 發表於 2011-4-5 10:14 AM
thx呀~
家族而家有一百一十人~我而家先知咋~
其實如果你的轉數大約到三十轉~就應該練多啲藍色藥水~如果唔係比巡警打死一次會扣你的總經驗1%(好似係因為我好耐都冇比佢打死~所以唔係好記得喇~)(唔好以為1%好小你如果轉數高扣你總數1%~分分鍾你果次張卡打埋打埋都加唔返呀~)

你的防衛力高過巡警攻擊力就得架喇~