返回列表 回復 發帖
寵物中心關閉,原因如下:

寵物遊戲將暂时關閉,重新开放日期则视論壇升级的进度而定,敬請原諒,一切详情请留意公告!谢谢大家的合作!

提早放暑假
加入【無】寵物家族
無憂無慮 , 無盡歡欣 ^^
寵物系統蝦米版 提示信息

寵物遊戲將暂时關閉,重新开放日期则视論壇升级的进度而定,敬請原諒,一切详情请留意公告!谢谢大家的合作!

冇得玩
寵物系統蝦米版 提示信息

冇得玩 ...
yumiko123456 發表於 2011-6-26 11:17 PM
公仔箱論壇» 虛擬寵物討論區 »師徒家族討論區 » 【無】寵物家族 <--- 來這裏玩住先
加入【無】寵物家族
希望快d搞掂喇~~ 暑假可以有得玩
希望快d搞掂喇~~ 暑假可以有得玩
yumiko123456 發表於 2011-6-27 12:11 AM
話咁快又搞掂 : 食碗麵 , 繼續打怪
(究竟升級了些甚麼呢 ?)
加入【無】寵物家族
話咁快又搞掂 : 食碗麵 , 繼續打怪
(究竟升級了些甚麼呢 ?)
kragito 發表於 2011-6-28 01:18 AM
呢個問題~到到而家..............依然係個.......
??:LEE度玩咩嫁
老大.14升到15转了....
??:LEE度玩咩嫁
JCSY04 發表於 2011-6-28 03:24 AM
這問題有點難答  
簡單來說 : 冇嘢玩 , 搵嘢黎玩
加入【無】寵物家族
老大.14升到15转了....
huia 發表於 2011-6-29 07:59 PM
收禮人物品名贈送數時間
huia八倍經驗卡52011-06-30 06:49:58

凡本族成員

20轉以上嘅族員   每陞1轉後   可申領3張十五倍經驗卡 (由?轉––》?轉)  

謹代表各族員多謝本族成員:pashushitaHIDE HIDE 提供經驗卡

凡本族成員

每一轉後  可申領3、5、8倍經驗卡

(請註明:由?轉一一〉?轉
我已经申请进入该家族。。希望能批准:)
我已经申请进入该家族。。希望能批准:)
wathehellqq 發表於 2011-7-1 02:14 AM
已批 歡迎加入!
谢谢你
hi。。大家好。。我是新加入的。。请大家多多关照