返回列表 回復 發帖
一係咁, 我過$50蚊比你, 夾份一齊囉...

我成副身家都係得個 $52蚊咋.....
roberton888 發表於 2011-2-14 10:31 AM
你 44444444444444444444 4000萬 +
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
人地講緊流動資金嘛...

個四千幾萬係要黎... 做高級人員用架.... 要用黎疏通疏通架...

呢度D 公安, 收得好貴架....
roberton888 發表於 2011-2-14 10:54 AM
疏通疏通  請指教
財神爺, 救救我啦....

我又比人扣左 40公勲 同 $40....

佢地個個都蝦我架...
roberton888 發表於 2011-2-14 11:17 AM
WHERE, WHY
5 HONEST, I DO 扣 公勲
係度蝦人
Lucifеr 發表於 2011-2-14 11:25 AM
大大老細 辛理個連 塊里個駱 攻鯉個起 髪彌個才

呢到 d 公安 收$1000 先有 1分咋.... 好貴架...
roberton888 發表於 2011-2-14 11:28 AM
你1個回复就有$1000
老細你好...

點稱呼呀??? 飲開乜茶呀???
roberton888 發表於 2011-2-14 11:29 AM
識住d老細啦
最幣比人扣左我 $60000 呢.... 真係灰爆...
roberton888 發表於 2011-2-14 11:31 AM
回首輕掬,隨身金幣
老細... 好似比你個句...嚇親...  走左  
roberton888 發表於 2011-2-14 11:32 AM
人地繫部長總管~~

問人飲開乜茶呀?
我咪同你一樣打工
算la
加廿次都5夠你賭一場
Lucifеr 發表於 2011-2-14 11:38 AM
績少成多

成績個績
係囉... 係囉....
roberton888 發表於 2011-2-14 11:53 AM
話你ah 羅伯特在發發發先生
我綪左成日... 得個 5x 幾蚊...

比佢一扣.... 無左80%.....  

而家好灰呀..... 灰爆...
roberton888 發表於 2011-2-14 11:43 AM
where, you don't provide us the link, we can't help
咪係

威望: 0 位, TVB: 468359545 元, 存款: 2147483647 元, 寵物轉帳幣: 0 元, 功勳: 40426 點
Lucifеr 發表於 2011-2-14 11:50 AM
小賭逸情,大賭興家創業!博一搏,單車都可以變摩托
唔好啦... 一陣比埋條 link 你....  比佢睇到.... 連我呢兩千零分.... 都無埋.... 咁點算...

驚驚....
roberton888 發表於 2011-2-14 12:00 PM
有大大boss here, 5 wash scare
we 真係can't help
Lucifеr 發表於 2011-2-14 12:02 PM
真係
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件