返回列表 回復 發帖
冇得找架WOR~~~><
點好~>
小明家 發表於 2010-11-30 08:57 PM
那就現在是你在欠著我,,,的, 一輩子一欠著我,,,的
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
公了 好 d 噃  

快還我 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$
km8000 發表於 2010-12-1 06:56 AM
公了.
無飛 ----> 來來去去---> 被警告、扣分、禁言(Ban to post) 或永久停止賬號 (Ban Account)。
過兩日你就忘記我....
忘記我忘記我~~~
小明家 發表於 2010-12-1 10:35 AM
我個人冇o羊唔好啦!! 就係記性好

欠債唔還錢,  公道人心何在?
咩野係無飛~~~
小明家 發表於 2010-12-1 10:40 AM
冇 duck 飛~
除咗還錢,   快還我 tvb $$$$$$$$$$$$$$$$$
km8000 發表於 2010-12-1 11:12 AM
money sir, 我無欠你$$
咁我生日MA...讓讓我XDD
小明家 發表於 2010-12-1 05:01 PM
所以 我+你 功勳
Good Afternoon   
km8000 發表於 2010-12-1 10:58 PM
good morning money sir ~~
多謝哂丫~~~HEHHEE
小明家 發表於 2010-12-2 11:22 AM
今天是不是你的生日
我係琴日生日丫~~多謝你先~~HEHHEE
琴日好開心...有班朋友考試都黎陪我食野~~=]
小明家 發表於 2010-12-3 08:19 AM
琴日好開心. 今日要還錢
**** 本內容被作者隱藏 ****
~嘉~ 發表於 2010-12-3 09:33 AM
你都要還錢~~
**** 本內容被作者隱藏 ****
~嘉~ 發表於 2010-12-3 10:13 AM
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
我也要..明天跟后天是我的生日~~
raytian 發表於 2010-12-3 11:39 AM
你要要要要要要要要要要要要要要要扣分
早晨
有 $$$$$$$$$$$
km8000 發表於 2010-12-7 12:23 PM
輸o西
wat sup