返回列表 回復 發帖
各位午安 ......... 升咗一級
Congratulations....
SweetLemon 發表於 2010-9-19 12:18 PM
今天心情好嗎 ?
今天心情好 ......... 一于求來 tvb$
咁辛苦先收到雞碎咁多,  邊位大大可以過一億幾仟萬 tvb$ 給我
恭喜您恭喜您添丁又發財
早晨 ...... 祝大家有美好的一天
好。。梗似好。没穿没爛。。
SweetLemon 發表於 2010-9-20 07:37 AM
祝日日發財.........
有人學你開post...分薄嗮的捐客。。
SweetLemon 發表於 2010-9-20 12:36 PM
有人跟即係個post有作用 ........好事....... 最緊要你過d tvb$ 給我   tvb$10000000
88888925?發达了你。。。俾地我?
SweetLemon 發表於 2010-9-20 08:56 PM
你又想要 .......
謝謝 raytian tvb$88888888
http://i275.photobucket.com/albums/jj315/JackyNelson/SPORT/hb4qq13.gif 天理何在
JackyNelson 發表於 2010-9-21 12:29 AM
你看看係看看   ........ 唔好話冇努力工作 成果如何

你還欠我 tvb$10000000 不過今日咁高興唔追你啦
人間百態~~盡在Tvb
JackyNelson 發表於 2010-9-21 12:51 AM
你 d 銀行利息日日倒落海都唔益人 .......

你學學raytian大大啦 .......

俾大家高興吓都好 .........
你都可以學啦~~
JackyNelson 發表於 2010-9-21 01:14 AM
去到你咁富有先啦 .........
你都可以學啦~~
JackyNelson 發表於 2010-9-21 01:14 AM
話時話你幾時過 tvb$10000000給我 .........
等我銀行 max max 果時, Okay
JackyNelson 發表於 2010-9-21 02:04 AM
你銀行已經爆燈...........唔過tvb$都冇息收........可必呢