返回列表 回復 發帖
好玩
why you play me

[Sport投注區]之明燈王指路 ~ SURE WIN

http://os.tvboxnow.com/redirect.php?tid=1080219&goto=lastpost#lastpost
JackyNelson 發表於 2010-9-7 10:59 PM
邊個咁大膽
可奋身, all in ~
JackyNelson 發表於 2010-9-7 11:02 PM
咁猛
溫馨提示:這意見只適用於sport game投注區,不適用於真實世界噢

友情提示:小賭可逸情、大賭傷感情! 用論壇d錢來呢度過下手癮好o拉 ...
JackyNelson 發表於 2010-9-7 11:08 PM
實在太
order 到, 閃開先
瞓前頂頂
好玩
why you play me

[Sport投注區]之明燈王指路 ~ SURE WIN

http://os.tvboxnow.com/redirect.php?tid=1080219&goto=lastpost#lastpost
JackyNelson 發表於 2010-9-7 10:59 PM
都係唔識賭
you just walked chicken (走雞)   China won $$ big $$
JackyNelson 發表於 2010-9-8 02:15 AM
走寶
早晨各位大大

每天一求 tvb$ + 功勳
这里开帖只是为了求 tvb$ + 功勳是不被允许的,况且你已经得到好多,所有新人(包括现在的亿万富翁)全部从100开始,好努力自己去赚回来,而你做过什么? ...
cck_my 發表於 2010-9-8 01:52 PM
日日搵 tvb $ 唔使做咩 ............
可以請人給金幣嗎?是的話可否給我?我今天才註冊啊~
billid 發表於 2010-9-8 05:53 PM
自己開個 post 搵啦,

唔使理 d 小氣鬼
版規冇規定唔可以

只要唔好 閙人或者同人對閙就得

正正經經有問有回  

又唔偷又唔搶   怕什麼
開個有得吹水  和吸引  的 post
知道就唔好同人拿钱喇,吹水好快会升级
cck_my 發表於 2010-9-8 06:44 PM
好 post 自然有人回 tvb$ 自然有捐獻
真系好耐都无搞奖金楼了,唔知道仲受唔受欢迎。。
ckhooi74 發表於 2010-9-8 07:15 PM
熱切期待 最好先過 d 俾我
有加有减先至平衡
cck_my 發表於 2010-9-8 10:26 PM
咁都要有個機制先得