返回列表 回復 發帖
遲d收到$ , 過d比你, Okay
JackyNelson 發表於 2010-9-16 09:34 PM
你咁有米, 過住俾我先啦
no rush, no rush, coming soon

JackyNelson 發表於 2010-9-16 10:23 PM
現在啦........tvb$
km8000         3 秒前         TVB 1 元                 積分轉出

小小心意 請善用
JackyNelson 發表於 2010-9-17 12:46 AM
收到

還欠 9999999
路過 ---- 咁多收費
happygo28 發表於 2010-9-17 07:42 AM
路是我開,  橋是我起   ......... 點可以唔收費 tvb$ 唔該
COPY我的名句我要收版权费
civicboy1969 發表於 2010-9-17 03:47 AM
支持你 ..........一于告佢
$$是我收的,  唔洗唔該
JackyNelson 發表於 2010-9-17 09:34 PM
搶 tvb$ ,   為富不仁,  天地不容   小心小心
仲有口水费
civicboy1969 發表於 2010-9-17 03:10 AM
盛惠 tvb$10000000  
人是要靠自己的  BUT 有時候有人幫幫助, 事半功倍
JackyNelson 發表於 2010-9-17 10:22 PM
咁都似返個人樣........ 今晚就唔追數一次咁多啦
oh good man, then I see you Monday night .............................. FOOTBALL
JackyNelson 發表於 2010-9-17 11:17 PM
今晚你可以瞓覺好.......哈哈
918 為抗日英雄及死難者致敬
又關你事?你唔似malaysial 来 ge meh?
上两个postd都唔計得求tvb money wor? 够本la?
哦,原来今晚唔收数。。。。
SweetLemon 發表於 2010-9-18 12:40 PM
918 暫停活動 .............
金钱损失很大。。。
SweetLemon 發表於 2010-9-18 01:47 PM
金錢身外物 .......... 一天日本不認錯及相應賠償給受難者就每年都要.......
有大大可以送 d 功勲/金幣 給我嗎 ? 謝謝
你想要幾多?
~嘉~ 發表於 2010-9-19 01:21 AM
多多益善 ............. tvb$
我要,我要,我要一亿几千万甘啦!
gwei5163 發表於 2010-9-19 02:41 AM
太有心了.......感動