返回列表 回復 發帖

考考大家的眼力(立體圖片)

,  描述: 進來再試多次啦!

今日在電腦裡找回2張立體圖!就貼出來考考大家,看到的就請回貼吧!多謝俾面

怎麼喇?沒有朋友進來測試一下嗎?其實3D圖看到的不止一個情景,比如 vc4514

版主 huhut6432gj黑龙鬼鬼 兄 ... 兩位看的就有分別了!正確一點是可看到凹面和凸面的!

zzleezz 兄,你放棄了?加油嘛
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實講真有無人可以教我睇呢種3D圖?
我睇左好耐都睇唔出.....有人話要鬥雞眼睇.......有人話要瞇著眼睇.....
上面的是山嗎??下邊的是兩個洞@@謝謝分享@@超贊的!!
我睇左好耐都睇唔出.....有人話要鬥雞眼睇.......有人話要瞇著眼睇.....
zzleezz 發表於 2010-10-1 08:27 PM
上圖是一個交腳而坐,手托頭的人

下圖是兩個好尖的物體

其實好易你out focus咁睇就好容易睇到的了.
我看不到有什么东西啊!!
第一张是好像一个女人坐在那边思考。。。
第二张是好像两座山这样不知道是什么。。。
第一张是好像一个女人坐在那边思考。。。
第二张是好像两座山这样不知道是什么。。。
黑龙鬼鬼 發表於 2010-10-1 11:16 PM
請問你是怎樣看出來的?
zzleezz 發表於 2010-10-1 08:27 PM
我同你一樣都係睇唔到d咩囉~~
各伸出雙手一隻手指置於眼前約三十公分,左眼看左手指,右眼看右手指,慢慢將手伸向圖片就可看到立體圖了!
各伸出雙手一隻手指置於眼前約三十公分,左眼看左手指,右眼看右手指,慢慢將手伸向圖片就可看到立體圖了!
Hayms 發表於 2010-10-5 03:25 PM
完了.....還是看不到~
I got it.
I can't see anything!
They just some pictures.
第一張一個坐著的人托著腮幫子--不是人 是樹木編織的
第二張兩座尖山的俯視圖
第二張是一對波!