返回列表 回復 發帖
原帖由 HIDE 於 2007-9-21 09:51 PM 發表
我咁買  你地點睇?!

曼聯  vs 車路士(+0.25)  2007-09-23  23:00:00 曼聯勝 (-) 200000 曼聯 讓 平手/半球 不能修改
紐卡素  vs 韋斯咸(+0.5)  2007-09-23  20:30:00 紐卡素勝 (-) 200000 紐卡素 讓 半球 不能修 ...
我只是买曼联而已!!
原帖由 HIDE 於 2007-9-21 11:58 PM 發表
早抖 :sleeps:
晚安!!:sleeps:
原帖由 HIDE 於 2007-9-23 12:30 AM 發表
開左小遊戲  獎金不多  但希望你地多參與
仲有我唔係時時搞  機會難逢
我也玩罗!我一定支持你和曼联!!

原帖由 rivaldoliu 於 2007-9-23 04:49 PM 發表

点辛苦都要返嚟支持曼联啦!!!
必胜杀车仔
是啊,曼联必胜!!总以为你已经失踪了!!欢迎回来!!
this weekend MU have to win.... if not... for Sir Alex...
多谢晒!HIDE兄!!------> 曼聯俱樂部小遊戲 (2)!!    送钱给我们!!
是啊!!很少人来吹水啦!!

回復 #155 HIDE 的帖子

没问题啦!!放心去温书啦!!:onion18:
曼联的兄弟们!!请支持小弟的申請做“体育世界”的版主!!
http://www.tvbnow.com/thread-164699-1-1.html
哈哈哈!!你地终于都来啦!1:onion05:
有啦!fujimama 罗!!
不过他好像走了!!
原帖由 crashersus 於 2007-10-5 01:16 AM 發表
hahahaa....甘忡有我嘛....
但是我要:sleeps: :sleeps: 罗!你这么迟才来!!
原帖由 HIDE 於 2007-10-5 05:23 PM 發表
睇波時我會返黎浦頭 :onion14:
好啊!!我会等你的!!:onion31:
原帖由 crashersus 於 2007-10-6 12:23 AM 發表
刚刚发现MU's 粉丝官方投票站.....放左个post....希望呢度D曼迷会有更多的MU's参与感.....
多谢晒!今天心情很好因为曼联赢左4-0啊!!:014: 今季第一场大比数的赢球啊!:014:
原帖由 HIDE 於 2007-10-7 05:42 PM 發表
岩岩係 sport game 買左 9場波 :019:
HIDE兄!你好!!那你买那一场啊??看看有没有心水!