返回列表 回復 發帖
晕,最近论坛都比较难上啊,用ip上,几乎连主页都打唔开
搞到要挂代理
今晚曼联必胜啊!!!
原帖由 HIDE 於 2007-9-23 02:38 PM 發表

辛苦晒  :onion14:
点辛苦都要返嚟支持曼联啦!!!
必胜杀车仔
原帖由 ljw1982 於 2007-9-23 11:08 PM 發表

是啊,曼联必胜!!总以为你已经失踪了!!欢迎回来!!
哈哈,无论点失踪都好,开波前肯定要返大本营报到
今日呢场波令到我过埋500帖,不过係边个回复就唔记得了
就当係2:0果野啦,双喜临门,哈哈哈!
原帖由 HIDE 於 2007-10-11 07:17 PM 發表
又要悶一個星期
其实都算对曼联唔错啦,上场伤2件,起码都要回下气啦
而且给加利仔休息埋呢个星期,我地就可以见返一个健康的队长啦!
好耐没入嚟吹水了
今日目标发够600帖!
我都入嚟招下魂先
版主快D返嚟搞活动啦,好耐都没搞过活动啦,依度好多怨魂了……
原帖由 crashersus 於 2007-10-29 06:36 PM 發表

rivaldo兄...点解你即贴子甘少, 动工就甘多KA???
以前论坛係按照tvb计等级的
后来换咗计算方法,就按照tvb、帖数等转换做功勋咯
其实我到唔算多啦,好多兄弟都好高嫁!
按照功勋计算等级,我大概多咗1000几功勋左右啦,都係响曼联版得到的
HIDE版主好好人,只要我地肯分享,基本上都有+功勋
大家多D发下新闻,写心得,只要版主睇到,佢係唔会吝啬嫁
只要大家都用实际行动支持曼联,大家的功勋就会加得好快啦!
原帖由 crashersus 於 2007-10-30 02:42 PM 發表

可能啦....不过以前我考试....波照睇lar....
大陆D大学仲舒服
基本上考试前睇一晚就够了
其他时间就自己分配了……
原帖由 crashersus 於 2007-10-29 06:38 PM 發表

系咯...近排D人都5知走晒去边...睇现场时都无人入来吹水D.....
到时一定睇啦
没人返嚟吹,我地几个一齐响张帖度搞实况直播,搞个翻天覆地
1日内谷张1000个回复的帖出嚟,震动整个TVB
临走顶多一野,做完运动就冲凉训觉
听日一早起身睇马刺
星期六见啦各位兄弟
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 09:29 AM 發表

好啦.....一于星期六来个现场直播....谷D贴...
最近liverpool 同 arsenal..好衡阿...多左几个版主.仲系好热心果亭........:024: 我地再5努力, 很快就被人追上啦.....:onion05: ...
没错啊
虽然我地版主暂时失踪
但係我地要顶上
谷起D帖数and回复数先得
今日阿仙奴果边好猛喔
89帖咁多,我地要努力下了
而且佢地主题多过我地
睇嚟我地以后都要发多D先得了
马刺开季两连胜,3驾马车都表现唔错
角色球员轮流爆发,希望今年马刺、曼联可以双喜临门大丰收啦
原帖由 crashersus 於 2007-11-2 01:26 PM 發表

Houston also win 2 in da row.... ....T-mac da best....47point for a game...
SF3就最惨啦,给人买断,返到火箭,宜家连轮换都入唔到
火箭如果TMAC可以保持健康,今年应该可以闯过第一轮
到第二轮如果碰太阳,可能就比较容易D;马刺、小牛,风格经验可能火箭拼唔过
原帖由 ljw1982 於 2007-11-2 09:32 PM 發表

but my LA Laker loseKobe is a great player.. but in Laker got no other player can play with him....
湖人第一场开始时真係猛……
不过比赛仲係拼内功的
只有kobe仲係显得唔够,虽然今年费沙返返去湖人,但係佢个女的眼疾可能会令到佢分心
奥当显然又唔係一个可以提供稳定表现的二当家
内线几个主将又经验略显不足,brown哥哥又依然水货
湖人真係问题太多了