返回列表 回復 發帖
睇波返我會浦頭 :onion14:
睇波時我會返黎浦頭 :onion14:
原帖由 HIDE 於 2007-10-5 05:23 PM 發表
睇波時我會返黎浦頭 :onion14:
好啊!!我会等你的!!:onion31:
刚刚发现MU's 粉丝官方投票站.....放左个post....希望呢度D曼迷会有更多的MU's参与感.....
原帖由 crashersus 於 2007-10-6 12:23 AM 發表
刚刚发现MU's 粉丝官方投票站.....放左个post....希望呢度D曼迷会有更多的MU's参与感.....
多谢晒!今天心情很好因为曼联赢左4-0啊!!:014: 今季第一场大比数的赢球啊!:014:
岩岩係 sport game 買左 9場波 :019:
原帖由 HIDE 於 2007-10-7 05:42 PM 發表
岩岩係 sport game 買左 9場波 :019:
HIDE兄!你好!!那你买那一场啊??看看有没有心水!
截左止
MU no match this weekend...so boring...:019: :onion03: :onion03:
睇吓羅賓遜接波嘅時候點甩手,  都係一件賞心樂事 :014:
原帖由 foreverMU 於 2007-10-11 05:07 PM 發表
MU no match this weekend...so boring...:019: :onion03: :onion03:
又要悶一個星期
原帖由 HIDE 於 2007-10-11 07:17 PM 發表
又要悶一個星期
其实都算对曼联唔错啦,上场伤2件,起码都要回下气啦
而且给加利仔休息埋呢个星期,我地就可以见返一个健康的队长啦!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-10-11 10:46 PM 發表

而且给加利仔休息埋呢个星期,我地就可以见返一个健康的队长啦!
系闷D啦....不过都好...系时候卑D球员回下气D....特别系D伤左KA拉....
原帖由 rivaldoliu 於 2007-10-11 10:46 PM 發表

很赞成你的讲法!!一个礼拜的休息会给曼联的球员充分的精力,去应付未来的赛事!!:014:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-11 11:20 PM 發表

很赞成你的讲法!!一个礼拜的休息会给曼联的球员充分的精力,去应付未来的赛事!!:014:
有國際賽要踢  抖唔得幾耐