返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2007-10-29 06:38 PM 發表

系咯...近排D人都5知走晒去边...睇现场时都无人入来吹水D.....
到时一定睇啦
没人返嚟吹,我地几个一齐响张帖度搞实况直播,搞个翻天覆地
1日内谷张1000个回复的帖出嚟,震动整个TVB
临走顶多一野,做完运动就冲凉训觉
听日一早起身睇马刺
星期六见啦各位兄弟
我都蒲下頭先:onion14:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-10-30 10:54 PM 發表

到时一定睇啦
没人返嚟吹,我地几个一齐响张帖度搞实况直播,搞个翻天覆地
1日内谷张1000个回复的帖出嚟,震动整个TVB
好啊!!不过1000贴,好像多了点啊!
我看可以向300or400贴出发啦!
原帖由 我系一督屎 於 2007-10-30 10:58 PM 發表
我都蒲下頭先:onion14:
是罗好像好久看到你啦!:onion31:
你跑去那里啦!

回復 #230 ljw1982 的帖子

出左差,五得閑上黎阿。
原帖由 我系一督屎 於 2007-10-30 11:10 PM 發表
出左差,五得閑上黎阿。
哈哈哈!!原来如此值得原谅啊!:onion31:
那就多多吹水啦!:014:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-30 08:56 PM 發表

哈哈哈!!好兄弟!:onion31: 下一怎样看啊!一定赢啦!对不对??
haha..i also is MU crazy fans...!!!
i dun care when mu play..ia must watch..even go out dinner v family or gf.or.watever.i also  must stay infrom tv watch LIVE support MU
原帖由 wlt1110 於 2007-10-31 12:05 AM 發表

haha..i also is MU crazy fans...!!!
i dun care when mu play..ia must watch..even go out dinner v family or gf.or.watever.i also  must stay infrom tv watch LIVE support MU
ya man!好兄弟啊!!:014:
那齐齐来支持曼联啦!:014:
希望能在拿三冠王啦!!:014:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-31 12:13 AM 發表

ya man!好兄弟啊!!:014:
那齐齐来支持曼联啦!:014:
希望能在拿三冠王啦!!:014:
好啦.....一于星期六来个现场直播....谷D贴...
最近liverpool 同 arsenal..好衡阿...多左几个版主.仲系好热心果亭........:024: 我地再5努力, 很快就被人追上啦.....:onion05:
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 09:29 AM 發表

最近liverpool 同 arsenal..好衡阿...多左几个版主.仲系好热心果亭........:024: 我地再5努力, 很快就被人追上啦.....:onion05: ...
没错啊
虽然我地版主暂时失踪
但係我地要顶上
谷起D帖数and回复数先得
是罗!!:019: :019: HIDE兄多不知道跑到那里去啦!!
一定要搞兴他!!不要输给liverpool n arsenal!!
我们是CHAMPION啊!!:014: :014:
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 09:29 AM 發表

最近liverpool 同 arsenal..好衡阿...多左几个版主.仲系好热心果亭........:024: 我地再5努力, 很快就被人追上啦.....:onion05: ...
有份参与现场直播的会员们!!
我会加多多分啊!!:014: (如果HIDE兄还没来的话)
大家赶快来准备啦!星期六等你们的啦!
周六約左班f去酒吧一起睇。靠各位搞興距了。我地個區係最旺概。
原帖由 ljw1982 於 2007-10-31 01:49 PM 發表

有份参与现场直播的会员们!!
我会加多多分啊!!:014: (如果HIDE兄还没来的话)
大家赶快来准备啦!星期六等你们的啦!
好啦...就等我地来冲破5千贴啦......