返回列表 回復 發帖
賓尼迪屍比人炒左,
傳佢返利記!

真搞笑,去到邊,衰到邊,
利記沉輪、國米失色
但D利記fan仲要好想佢返黎!
咩世界黎架
tok 發表於 2010-12-24 07:03
利記咁耐無拎過盃,真係好恨再拎冠軍。
可惜英超冠軍係曼聯,唯有請賓帥返黎衰到落英冠拎冠軍
曼聯今季機會頗大!最緊要系聖誕快車挺得過同埋朗尼狀態儘快回升.
曼聯今季機會頗大!最緊要系聖誕快車挺得過同埋朗尼狀態儘快回升.
jerry_4057 發表於 2010-12-25 12:08 PM
希望rooney和berbatov都能时时刻刻保持好状态
自从单场5球后berbatov似乎又不见了
車仔輸1:3
車仔會繼續沉輪嗎?
最衰果場對曼聯無踢,如果唔係車仔就連輸數場

阿仙奴今年會唔會同舊年1樣自毀長城呢?
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
阿仙奴今年唔會同舊年1樣自毀長城!
但是都系输俾曼联拿番个亚军
马来西亚终于领取久违的东南亚杯了
兼放假一日
如果领世界杯不就放假一个月大事庆祝?
马来西亚终于领取久违的东南亚杯了
兼放假一日
如果领世界杯不就放假一个月大事庆祝?
wlt1110 發表於 2010-12-30 01:07 AM
恭喜晒!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
阿仙努贏完車仔,和偉根
對曼聯算是好事吧

不過車仔終於贏波,會否蘇醒呢?
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
一定死撑,曼联永远都是第一
阿仙努贏完車仔,和偉根
對曼聯算是好事吧

不過車仔終於贏波,會否蘇醒呢?
tok 發表於 2010-12-30 07:08 AM
一定是好事...
一支强队陷入低迷期,苏醒是迟早的事,他们上轮赢球等于暂时送了一口气,没理由这场对维拉成为13连输盘的,有望大胜
MICHAEL WONG
車仔真不夠運,係尾段反勝3-2之下於補時5'竞再度給維拉追和3-3收場,
相信買車仔大熱win倒落大海!
車仔真不夠運,係尾段反勝3-2之下於補時5'竞再度給維拉追和3-3收場,
相信買車仔大熱win倒落大海!
kikideebaby 發表於 2011-1-3 00:12
咁低水,邊有人買