返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2008-1-10 06:03 PM 發表

冷静一点啦!有事慢慢讲啊! :onion31:
你读慢D就慢慢讲喀啦!!:onion05:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-10 06:04 PM 發表

有的啊!我一不留意就会被人吃的啦!
边个甘够胆?? 不过 "防人之心不可无啊"
原帖由 ljw1982 於 2008-1-10 06:06 PM 發表

哈哈哈!你又来啦!
黎么J????? 么都可以来...不可以来AV....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-10 06:08 PM 發表

哈哈哈! 你都几.......:onion31:
几么啊??? 讲晒拒啊....今日心情5好! 5好试我啊!!!:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 06:15 PM 發表

報告版主:

呢位人兄 ----- crashersus   成日''俠''我

重不停話自己似碧咸...好煩

我怕會嚇走晒本區ge女球迷

為本區兄弟利益著想

麻煩版主趕佢出會

報告完畢 ...
经过慎重考虑, 以上报告并不受理!

1) '俠'' 你系为你好...等你快D可以储够D动工. 升VIP.
2) 拒并无讲 "自己似碧咸"....系D人讲"碧咸似拒"....罪不在拒.
3) 如果有D女球迷反映以上ge问题. 都系好事...可以+ 几个贴.
原帖由 ljw1982 於 2008-1-10 06:19 PM 發表

哈哈哈!大家吹吹水而已啦!
不要放在心上啊!
讲回来,本区的女球迷的确少了一点啊!:019:
不过一向来D女球迷都5多喀...
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 06:22 PM 發表

我都係講笑姐..我又點會嬲佢

快d納d女球迷反嚟la...:014:
好啊...尼个任务就交卑你...你去你个天堂度引D女来加入曼联啦...做为我地支持你升VIP/版主的信心保证....
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 06:23 PM 發表

多謝你咁為我...原來你咁有苦心
知错未????:014:
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 06:28 PM 發表
考試la...走先
byebye:014:
good luck ah....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-10 06:28 PM 發表

就是啦!VIP就指日可待啦!
好啦...等拒拉到几个女球迷先...我地先去support拒...
原帖由 HIDE 於 2008-1-10 07:26 PM 發表
d女球迷有冇質素
如果冇質素ge....我地就拿洛仔黎出气...哈哈XD....
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 10:05 PM 發表

幾多個先算數先...

5好''牙斬斬''''口嚮嚮''得個講字wor
你拉到10个(要成日黎匿度喀, 活跃喀MU女球迷)...我就去投票!!!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-11 08:21 AM 發表

哈哈哈!没什么东西啦!最近是讲杀人的东西啊!杀杀杀!:024: :024:
我都入5到啊....haih...差少少!!!
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 11:24 AM 發表

10個 仲要活躍...?

我地連10個活躍嘅男會員都末必有la...

不如我俾10條活躍嘅x蟲你la...

真係好活躍架
我睇好你喀....果天堂度甘多女仔...你又系天使主任...用下D power啦....
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 12:15 PM 發表

天堂d女仔唔中2睇波...
甘就等你去引导拒地啦....:onion31: