返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 12:22 PM 發表

天堂冇電視
我屋企有!!!
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 12:28 PM 發表

o...咗
一大班人一起睇"波" 先好玩喀...不过我屋企只欢迎女宾....
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 12:44 PM 發表

db7你嚟左la...

快d同武哥傾計la...

佢好需要女仔同佢咩ar 傾計ar
db7系男仔黎喀...人地入会都早过你啦...
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 12:59 PM 發表

我記得佢話過自係女仔個wor
你甘易骗喀!!! 边度有女仔成日去D "成人区"喀??
报告...

洛仔讲叫D女仔加入曼联 = ''迫良為..''啊.....

http://www.tvbnow.com/thread-111918-2045-1.html

:019: :019: :019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 01:26 PM 發表

你個死仔包學人''督背隻''
你开左条路...我都系跟下J....
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 05:51 PM 發表

5緊要la...
好似香港人咁
一講體育個個淨係識足球,跑馬

報紙體育版除左波經就係波經

波經=體育
呢d就係香港人對體育ge理解
你好似都系香港人波....
原帖由 wuchingching 於 2008-1-11 05:58 PM 發表
大家好呀, 你地傾緊咩????
傾緊你咯???
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 05:59 PM 發表

所以我都5識
甘你就要去多D杰少个版...学多D野啦....5好成日去"睇肉" 啦...
原帖由 wuchingching 於 2008-1-11 06:12 PM 發表
唔係瓜...............!!好驚呀............
哈哈...:014:

系啊...你住UK 边度啊??有无去OT 睇现场ge波啊??

回復 #1360 kyc888 的帖子

u mean where huh??

回復 #1361 wuchingching 的帖子

D ticket甘抢手喀???? 买贵D喀啦..
原帖由 wuchingching 於 2008-1-11 06:30 PM 發表
以家住UK, 不過去OT要2hrs車程, 我未有車牌, 不過最重要係屋企人反對入場睇波, coz 佢地話危機, 拍o的鬼老攪事喎....特別係OT, 高危地區!!
系啊...下次我就要去睇睇???

回復 #1366 wuchingching 的帖子

好贵啊.....RM5k ah.....
原帖由 洛仔 於 2008-1-11 06:41 PM 發表
hi..有冇興趣加入貴族天堂ar
有么Jetso先??