返回列表 回復 發帖
原帖由 HIDE 於 2007-11-7 07:00 PM 發表
我到時會出現一陣
有冇 link 可以比我係網上睇?
网上有啊
不过宜家欧洲冬令了,3:30先开波了……
宜家係时候训觉了
3:30post条上嚟,因为未知有没有效……
晕了,睇完居然训唔到……
重温下奸人坚算了……
今日阿仙奴果边好猛喔
吹多两句先
各位兄弟都有赌波喔
记得小赌怡情,大赌乱性啊
今日阿仙奴果边爆帖啊,兄弟多D讲波经啊
原帖由 wlt1110 於 2007-11-11 02:14 AM 發表
show u my result n ranking!!!
» 您贏了 134 場
» 您輸了 128 場
» 共輸了現金$777500
» 排名第 344 位

11/11/2007 sunday 2.13am
wlt兄都算大富豪啦
原帖由 wlt1110 於 2007-11-11 10:37 AM 發表
2day lose  many money leh.....
» 您贏了 152 場
» 您輸了 143 場
» 共輸了現金$434000
» 排名第 349 位
wlt兄早就视钱财如粪土了……
原帖由 wlt1110 於 2007-11-11 03:29 PM 發表

wah......straigh foward 2point ah!!!
but 2 many money i also dun o can do wat!!
so i donate to my family!!!
anyone want join my new family!!????
哈哈,兄弟个家族唔係曼联会
纯支持啦
原帖由 crashersus 於 2007-11-11 02:01 PM 發表
haih....

原来我地曼联迷....系5适合赌钱KA...

» 您贏了 8 場
» 您輸了 4 場
» 共輸了現金$124950
» 排名第 296 位
哈哈,我暂时仲係清白之身啊
不过打算下星期开始玩下NBA先
我觉得NBA的难度相对于足球来讲少好多
原帖由 ljw1982 於 2007-11-11 06:27 PM 發表

rivaldo兄!你都对NBA很有兴趣啊!
今天没有玩啊??
没啊,有马刺果日就考虑投注咯!
原帖由 wlt1110 於 2007-11-11 08:05 PM 發表
rivaldo brother...nba more easier win..!!!
y u dun 1 join family?
nba爆冷的概率相对少D
而且好多时让分都係几分左右,相对于有D让1-2个波的足球比赛而言,篮球让10都唔算太大
我的处子之身要留给未来的曼联会……:014: :014: :014:
今日呢张帖好有希望破500啊,各位兄弟们,一齐努力啦
原帖由 wlt1110 於 2007-11-11 09:53 PM 發表

agree wat u said!!!
nba爆冷的概率相对少D
而且好多时让分都係几分左右,相对于有D让1-2个波的足球比赛而言,篮球让10都唔算太大
刚刚提咗5W TVB出嚟,听日试试运气如何
刚刚落咗5W火箭,睇佢琴日对雄鹿的表现,6.5分应该没问题
马刺让10.5分,个人感觉有D太大了
咁多年嚟第一次有想火箭赢波的冲动
希望佢唔好令到我失望啦
晕,我对火箭非常失望
仲有20秒,先领先1分……
召唤TMAC爆power