返回列表 回復 發帖

[討論] {亞洲之旅4@最後} 27.o7.2oo7 廣州醫藥 對 曼聯 討論區'

VS

日期 : 27-7-2007
賽事 : 廣州醫藥 對 曼聯 (Guangzhou Pharmaceutical F.C. VS Manchester United)
地點 : 奧體中心
時間 : 8:00 p.m.

曼聯隨隊球員名單如下︰

守門員︰
雲達沙、古斯錫、希頓

後防︰
施維斯達、李奧費迪南、布朗、奧沙、艾華、維迪、巴士利、丹尼森遜、依雲斯

中場︰
傑斯、C.朗拿度、夏格維斯、卡域克、史高斯、費查、伊高斯、蘭尼、李馬田、吉遜

前鋒︰
朗尼、阿倫史密夫

o8oo pm 廣東體育台 直播.
o8oo pm 明珠台 直播.

http://download.sopcast.com/download/SopCast.zip
下載程式後不用註冊直接登錄.
到 o8oo pm (HK Time). 請選擇廣東體育台.
會比現場直播慢幾分鐘. :014:

你地可以係呢個post 度討論賽事!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rivaldoliu 於 2007-7-26 06:30 PM 發表。
地点错咗啊,奥体中心啊
sorry.  已改,  thank you.
原帖由 reggieng 於 2007-7-26 07:24 PM 發表。

我岩岩去完呢个见面会翻黎,距地迟到左都几耐,晒到我地晕感滞,不过见到朗尼都好开心
另外今朝的训练有小小失望,一系我自己迟左去霸吾到个靓位罗签名,第二个系C朗全程都同个教练系度慢跑,无期待中的华丽脚法睇 ...
有冇影到相 ah ?_?
我睇新聞時好似好混亂咁.
C.朗 有踢起個雪糕筒, 好型
好好既回憶.  
原帖由 reggieng 於 2007-7-26 10:16 PM 發表。

系啊,中意左成10年,第一次见到真人,虽然暴晒左成日,虽然罗吾到签名,但系已经好满足了
上次曼聯黎香港時. 咁岩 C.朗 死老豆無隨隊
嘩.  艾夫華好似對住你個鏡頭影咁 :014:
球會友誼賽

FC廣州(中國 甲1)
數據分析
中甲聯賽排名:1(9勝 3和 0負,勝率 75%)
中甲聯賽主場排名:1(5勝 1和 0負,勝率 83%)
近8場賽事錄得 6勝 2和 0負
近8場「半場主客和」統計:5勝 3和 0負
簡評:
FC廣州目前排於中甲聯榜首,來屆應有望升班;球隊實力當然與曼聯差天共地,相信今仗目標只為爭取入球。

曼聯(英格蘭 1)
數據分析
上季英超聯賽排名:1(28勝 5和 5負,勝率 74%)
上季英超聯賽作客排名:1(13勝 3和 3負,勝率 68%)
近3場友賽錄得 2勝 1和 0負
近3場友賽「半場主客和」統計:2勝 0和 1負
簡評:
曼聯的亞洲巡迴之旅態度認真,近2仗分別大勝FC首爾及FC深圳,幾名攻擊球員均有入球,今仗面對中國次級聯賽的FC廣州,預料再度輕鬆勝出。
好令 ah :014:
完半場
wo  第一次咁多人一路睇一路傾 :014:
下半場出 C.朗 傑斯 史高斯 夏格咁就正拉
無分邊個老大唔老大.  我只係同你地一樣.
不過多個任務管住你地者
原帖由 fujimama 於 2007-7-27 08:56 PM 發表。

加分喇咁
點解要加分既
原帖由 fujimama 於 2007-7-27 08:57 PM 發表。

夏格傷咗 ...
係囉 季初都可能見唔到佢踢
有野做.  行開一陣先