返回列表 回復 發帖
今場要證明我地無作客病!
tok 發表於 2011-1-16 18:32
今季真係奇奇怪怪,作客和左咁多場都仲有榜首,好好彩
今季真係奇奇怪怪,作客和左咁多場都仲有榜首,好好彩
HIDE 發表於 2011-1-16 19:51
宜家排第二咋
宜家排第二咋
我系一督屎 發表於 2011-1-16 20:06
今晚贏左又排返第一架啦
今晚贏左又排返第一架啦
HIDE 發表於 2011-1-16 20:20
甘有信心
宜家排第二咋
我系一督屎 發表於 2011-1-16 08:06 PM
曼城昨晚赢球暂排第一,曼联赢了又回到第一,这样局势才刺激嘛,曼联一定赢...
MICHAEL WONG
甘有信心
我系一督屎 發表於 2011-1-16 20:35
雖然和波都可以上返榜首,不過 .. 對住前列球隊最好雙殺啦!
雖然和波都可以上返榜首,不過 .. 對住前列球隊最好雙殺啦!
HIDE 發表於 2011-1-16 20:48
甘多年对住热刺我都超有信心,但今场真系
送分小游戏截至
甘多年对住热刺我都超有信心,但今场真系
我系一督屎 發表於 2011-1-16 20:56
巴利既爆發 + 雲達華治既加盟
曼联战热刺记录占优
所以有绝对利用双杀热刺
祝曼聯今場淨勝兩球以上
看到小贝和卡贝罗寒暄
曼联基本阵容
giggs第六百场
首发
Van Der Sar; Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra; Nani, Carrick, Fletcher, Giggs; Berbatov, Rooney

Bench
Kuszczak, Owen, Anderson, Smalling, Hernandez, Scholes, J. Evans
首发
Van Der Sar; Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra; Nani, Carrick, Fletcher, Giggs; Berbatov, Rooney

Bench
Kuszczak, Owen, Anderson, Smalling, Hernandez, Scholes, J. Evans
amannn 發表於 2011-1-17 12:12 AM
今场没出anderson,两位中场一个防守为主一个中后场传球,hmm...
MICHAEL WONG