返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 ( e2 q; b# B' }6 I9 _7 A- {
我比你估啊``` ;)
! z0 Q$ i8 H' f0 {7 e% D" ctvb now,tvbnow,bttvb睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
, N; N; E# _' p: f又唔見你同我TALKK*!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ d. R+ N$ u, m! }
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?+ [4 m  l: B5 l" h/ x
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
9 i# [' d9 R" k5 f; w1 ], f,,我唔多鐘意keep相係到.......www.tvboxnow.com; p9 m) a, `' f5 a# o5 ^# C! d
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
6 K* Y8 T) A  a+ B( f# z& }6 W公仔箱論壇o甘你覺得我本人呢..?
& ?" d2 Q$ M  K( P7 F/ ]公仔箱論壇-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 O1 t2 o/ `/ p! n& ]
,,我唔多鐘意keep相係到.......
9 D+ v/ S1 Y: a+ u. C+ ^www.tvboxnow.com唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
8 y/ u8 K% h9 u: t% J( S本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*' J$ [9 _* A. e6 M! m: J2 T: Z# x) {
有大把人靚過我係到..
0 j4 J1 f( y+ Wtvb now,tvbnow,bttvb一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 4 B1 I. Y* M' A" N) k
下.. VIP* 又點做嫁..?*3 u- A! V7 {- X
有大把人靚過我係到..
" S$ ^8 x0 u- ]1 `tvb now,tvbnow,bttvb一定唔會贏既.. = =
tvb now,tvbnow,bttvb( \  h/ a4 i% u- w! j
哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到公仔箱論壇) K4 `$ P4 e8 ^* Z9 c. H, P
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既& C6 g8 y' K! l6 f
點都有一票喇,你係咪係外國嫁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! @/ l/ k9 N) |' d; |- x" Y& }6 \

; S0 Y2 X6 Q4 H. Y6 W9 [[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
) h; n& k0 c- o8 u7 g7 `" L0 g4 ?! \www.tvboxnow.com我太樣衰啦...
4 j, C9 E" W- v$ X  ?6 z" sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
/ V7 `. T8 p& V) m6 z2 W
换照片了啊..!!!!
3 J* {8 {6 b2 l公仔箱論壇pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。 3 P7 ?8 @- L  f
有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
. Z$ x5 E& a# e# T" `2 F! u/ I又唔見你同我TALKK*!! 公仔箱論壇+ u) I  B. Z: z6 B; f& {4 O
心 淡 了............ * ~~
+ j3 |6 U2 j2 V. T( y, r/ L' l
/ f: I: [3 L6 H3 ~8 R6 ~. n7 Uwww.tvboxnow.com 我邊有啊。。。
8 h2 q& |, i6 ~: _www.tvboxnow.com我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
+ ~3 ^2 G' d) V& C  gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。區係長輩嘛~~
! E+ U1 j  c( Q' ?- HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我當然係要卑返少少面區6 D$ t% e+ c9 _
(唔好同區講啊)www.tvboxnow.com+ D* i, K' }* \) q; Y
好啦e+同你TALK啦
1 X8 M! P8 E- u8 k' me~~ 你又換佐相啊?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 O8 Q0 R* U$ t9 ^- h7 g3 w
かゎぃぃ です~~ www.tvboxnow.com4 }& I6 S9 W$ h% J( Q2 j7 z
幾時得閑出黎陪我行街姐
. w( u9 X2 `' `% m7 z! F我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
- P+ v* b6 W2 O; x6 r7 Y=_=我有你msn嫁
  H: [* r  Q5 m/ r我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 F; v) \, P$ e* D# ?

9 R0 A; L& F0 o- \我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
, i% u1 A' z$ x3 Z1 a8 T) H
0 n' @3 E' c5 r/ V, f* F6 D* \  A7 pwww.tvboxnow.com估唔到係度見到你=0=
' s1 O' j# T# u公仔箱論壇
% e' i" ]3 O3 W+ Q7 b; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  P1 {# K* C, @" F" W. g
2,3年前已經識得人???
4 Y2 R0 y" e1 x7 F3 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
, G- |. A3 n. B# V2 J, [www.tvboxnow.com 原來你比我仲狼
- V* {9 M' f& D' K" c; c; JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2,3年前已經識得人??? tvb now,tvbnow,bttvb: M0 f( _/ ?( w4 s* e0 h
我地得閑過去談下區
tvb now,tvbnow,bttvb9 U! _  D8 b7 \0 H0 J- I

; k8 x  F7 z9 F3 h9 @! E% D其實我同佢無乜傾計嫁-.-
# g: c! B- x3 L; z( D! ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=公仔箱論壇/ b; y" ~' \7 \) m1 \! c. J
N年前的事
长发靓女:014:
' l+ k* S: Z2 B8 B# Ytvb now,tvbnow,bttvb   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??www.tvboxnow.com. W% V' {! _7 @
定係區到過紐約???