返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 3 L9 I5 H9 w# x
我比你估啊``` ;)
+ `4 ?8 _( F+ ?4 Y5 r2 C$ r
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[1 @+ c# ?3 F  e9 ]9 i; i
又唔見你同我TALKK*!! tvb now,tvbnow,bttvb* n4 X% B: \- i
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?tvb now,tvbnow,bttvb+ `% g3 H: A$ R' ~; p& }. e5 W4 g
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
' H1 s) E! e' p4 ],,我唔多鐘意keep相係到.......
* d9 ]0 I! Q' i* K/ O4 ]' S7 N唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
* P/ a  J0 d. q# b; s8 v公仔箱論壇o甘你覺得我本人呢..?公仔箱論壇! t6 q/ c, \' `6 r' v$ q6 _
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...www.tvboxnow.com. k3 c# ~! [' f8 S; n- P2 i) T1 F
,,我唔多鐘意keep相係到.......0 S3 L% u+ a3 _/ Q# d, |, s4 f
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
1 w) g$ r& X& r) m; ?2 W. ytvb now,tvbnow,bttvb本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*( e4 t$ ^. Z. ]+ Q4 I/ ?
有大把人靚過我係到..
) F5 X2 E0 _6 y/ r0 a一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 : I) \% k* ^. q5 v# I
下.. VIP* 又點做嫁..?*TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 q; \+ I5 p6 Q& J* d
有大把人靚過我係到..
8 l9 _5 a6 v! l' S  S一定唔會贏既.. = =
  J# a; B; _. J4 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到tvb now,tvbnow,bttvb9 v7 n7 p% i) Y9 r* T
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
  f6 F: @5 Z5 V1 R點都有一票喇,你係咪係外國嫁( _2 {2 b# s# ]

9 F9 x0 z/ u$ L0 y5 S6 ~9 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
$ a3 m" S; F* {7 Q1 G# g' E6 [/ h我太樣衰啦...
www.tvboxnow.com: p. Y, q7 D/ |  _! i
D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...tvb now,tvbnow,bttvb; v8 t. ]' k" v
换照片了啊..!!!!
5 Q( u/ x$ |; @: d( j* b% F公仔箱論壇pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
$ Y8 s0 z/ c- n3 c$ ^有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[www.tvboxnow.com+ L1 ]- M% w. b7 U
又唔見你同我TALKK*!! . z' |2 U7 |1 w/ J4 {
心 淡 了............ * ~~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 p6 k/ w2 Q/ v3 B9 D( _- F
tvb now,tvbnow,bttvb1 x( D& y0 d% e& y0 J: }
我邊有啊。。。" Y! }! @0 H) T& |  z! z
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
; d* O; F3 p  K2 q( S5 q) @( N. `4 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。區係長輩嘛~~
# h- H; H9 n. E- e* \8 `& b我當然係要卑返少少面區+ R! N" ^  Y! g  L8 w
(唔好同區講啊)
7 d# z, _, O. {: H/ @  S9 Y$ ^公仔箱論壇好啦e+同你TALK啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ^& s% u: d0 Z, t
e~~ 你又換佐相啊?
# @, x( Q; x: s% Q) m公仔箱論壇かゎぃぃ です~~
7 W1 Q$ A' k0 Q9 L# }tvb now,tvbnow,bttvb幾時得閑出黎陪我行街姐
, @* s8 h& M- n我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
5 f" M8 Z" A- _+ K! {7 u0 y$ i2 a) Vtvb now,tvbnow,bttvb=_=我有你msn嫁公仔箱論壇# J8 n, n4 H; [% L; L, O, n
我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁 : S7 ]( I3 b, t" K& ^/ O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 @4 t6 C, k3 X! J9 A
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -# m3 `! ]" n4 E
2 ~0 n3 L% o. z  o( ?1 T; T
估唔到係度見到你=0=
( d. W6 d: B2 o$ @0 B
5 {$ q9 P- M" d8 `. Q  a* ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
. x' \0 v3 w0 H$ s  a& z公仔箱論壇2,3年前已經識得人???
: B+ M7 s, s8 J+ a: L# E5 qwww.tvboxnow.com我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。 $ J* m. X5 v. E/ c' g( e4 _
原來你比我仲狼
$ i& B( c- ^. \. r$ Otvb now,tvbnow,bttvb2,3年前已經識得人???
) ?* @/ \) \" r3 S8 C* ]% j2 [0 }公仔箱論壇我地得閑過去談下區
- f) \# _, S0 J7 u+ C3 D. G: S% A
tvb now,tvbnow,bttvb! q5 Y# ^$ h/ ~( c9 T; j
其實我同佢無乜傾計嫁-.-www.tvboxnow.com: u1 r5 O9 D) Q% i
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
' f( q- f( r& w& M( Y% @N年前的事
长发靓女:014: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ]- x+ F- E- Y' Q, {1 E+ @
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
# f2 R" T% E) p" M; _7 ^$ ^4 e9 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。定係區到過紐約???