返回列表 回復 發帖

10個月大的波子

看見動物身上天生的斑紋排佈~真的無語!

波子現在不大抗拒家人的擁抱

小短片不知可會看得到﹖

評分次數

• k23bb

波子:而家我肥左又大隻左,所以唔多願郁你要抱就抱喇,我都偷懶得出力反抗

好彩您無繼續養黄老虎~如果俾老虎見到隻班馬,大戰就一定在所難免

評分次數

• k23bb

大波子越來越可愛啦~

評分次數

• k23bb

波子:而家我肥左又大隻左,所以唔多願郁你要抱就抱喇,我都偷懶得出力反抗

好彩您無繼續養黄老虎~如果俾老虎見到隻班馬,大戰就一定在所難免 ...
dxb 發表於 2011-1-23 07:19 AM
dxd﹐你唔好笑死我~我日見夜見我隻波子﹐從來無諗過佢而家似隻班馬~比你一講又真係幾似呵﹗ ﹐佢真係肥嘟嘟﹗好好攬㗎﹗

評分次數

• k23bb

大波子越來越可愛啦~
zzleezz 發表於 2011-1-23 07:32 AM
波子好中意食大白兔餅干~唔知關唔關事呢﹖
dxd﹐你唔好笑死我~我日見夜見我隻波子﹐從來無諗過佢而家似隻班馬~比你一講又真係幾似呵﹗ ﹐佢真係肥嘟嘟﹗好好攬㗎﹗
maye2328 發表於 2011-1-23 08:34 AM
我都係見到第一幅相,波子嘅pat pat突然聯想起班馬

而家10個月應該仲好有潛質繼續發育~到時屋企可以唔駛買攬枕

係喎~波子而家有幾重啊

評分次數

• k23bb

啲紋真係幾似班馬喎!

評分次數

• k23bb

係喎~波子而家有幾重啊

大概八磅吧~~肉騰騰咁﹗有時見佢自已係大廳度玩步衝同跳高時都跳唔起囉﹗
以前成隻跳彈得離地半尺,而家跳起時見佢得對後腳同個pat pat彈高少少~真係要買diet food比佢﹗唔縱得啦﹗

評分次數

• k23bb

啲紋真係幾似班馬喎!
leeyp100 發表於 2011-1-23 09:05 PM
係囉~而家慢慢大了黑色毛多咗就變晒樣~貨不對版啦﹗
大波子越來越可愛啦~
zzleezz 發表於 2011-1-23 07:32 AM
好多謝你稱讚﹗自已細心照顧的寵物越來越可愛真係好開心﹗佢地都有靈性知道主人的愛錫~我唔會捨得養養下就唔要㗎﹗
(講笑)聽你咁講...我都笑左出黎....
(講真)如唔影響健康....肥嘟嘟好似可愛d...
:011:
[quote](講笑)聽你咁講...我都笑左出黎....
(講真)如唔影響健康....肥嘟嘟好似可愛d...
:011:
多謝你支持和關心呀~
係喎~波子而家有幾重啊

大概八磅吧~~肉騰騰咁﹗有時見佢自已係大廳度玩步衝同跳高時都跳唔起囉﹗
以前成隻跳彈得離地半尺,而家跳起時見佢得對後腳同個pat pat彈高少少~真係要買diet food比佢﹗唔縱得啦﹗:what ...
maye2328 發表於 2011-1-23 09:34 PM
到時你見佢廋左連面都尖埋~你可能又會心痛喇
~~~點好呢?~~~~減好 ~~~~定唔減好 ~~減~~唔減~~~唔減~~但係又想減~~
到時你見佢廋左連面都尖埋~你可能又會心痛喇
~~~點好呢?~~~~減好 ~~~~定唔減好 ~~減~~唔減~~~唔減~~但係又想減~~
dxb 發表於 2011-1-25 11:34 AM
我前日買咗包deit food 比佢~佢唔(吼)呀﹗仲kick走個碗呀死仔~~我個女話一日一餐唔再比點心佢食﹗死味﹖
我前日買咗包deit food 比佢~佢唔(吼)呀﹗仲kick走個碗呀死仔~~我個女話一日一餐唔再比點心佢食﹗死味﹖
maye2328 發表於 2011-1-26 04:52 AM
肥波越來越有性格啦~