返回列表 回復 發帖
肥貓
HIDE 發表於 2011-4-13 01:58 AM
點解會叫佢做貓爺架
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
你地齋講唔換有咩用
HIDE 發表於 2011-4-13 01:59 AM
咪就系,都唔好玩架
佢係男人
HIDE 發表於 2011-4-13 02:01 AM
邊個話你知架
快快快
HIDE 發表於 2011-4-13 02:01 AM
我陪你玩多一陣就得,我要返工架
呢個星期冇得休息。。。。
佢自己講既
HIDE 發表於 2011-4-13 02:02 AM
肥貓呢個名系隔離我就知,貓爺我都係家陣先知
I am new to forum....don't know how to change
blueocean 發表於 2011-4-13 02:03 AM
你咪系度擺嘢喇
我抽惯水架好似好耐无来呢度抽水拉

再来
kingworld 發表於 2011-4-13 02:00 AM
你以為cammy系抽水馬桶咩。。。。。

will you teach me privately?
blueocean 發表於 2011-4-13 02:07 AM
no la。。。cammy叫我唔好信你講嘢架

評分次數

• cammy8080

哈哈....真好笑~
zzleezz 發表於 2011-4-13 02:07 AM
你笑咩吖
fine....never kiss you again
blueocean 發表於 2011-4-13 02:08 AM
你系先好講
她好靓架我见到她会情不自禁
kingworld 發表於 2011-4-13 02:11 AM
呢層我都知,我見過佢嘅樣
I am special la...admin gave me VIP
blueocean 發表於 2011-4-13 02:11 AM
你以為自己系tvb親生仔吖
笑呢度好多扮豬食老虎~
zzleezz 發表於 2011-4-13 02:12 AM
你咪系其中一個咯
you are too fat...can't hug you
blueocean 發表於 2011-4-13 02:12 AM
你唔抱,大把人爭住抱喇。。。
以為自己係林峰
HIDE 發表於 2011-4-13 02:15 AM
咁要搵返過“湘湘”咯